De ce sa cumperi iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus a adus numai beneficii companiei Apple, care a cunoscut anul acesta cele mai mari vanzari din istorie.

iPhone 6 Plus afost foarte bine primit, din Statele Unite si pana in China, peste tot existand numai  pareri bune despre iPhone 6 Plus, care este vazut drept unul dintre cele mai bune aparate produse de Apple, fiind un telefon bun, extraordinar.

iPhone 6 Plus se vinde excelent

Smartphoneul produs de Apple a fost lansat toamna trecuta, in Statele Unite ale Americii. La acel moment, sute de persoane au format cozi in fata magazinelor Apple din mai multe parti ale lumii, ca sa fie primii care pun man ape un astfel de telefon revolutionar.

Noul iPhone 6 Plus este un telefon care satisface cele pretentioase gusturi, fiind greu sa gasesti ceva care nu iti convine la el. Bateria tine mai mult ca la modelele anterioare, cel putin asa sustin unii utilizatori, iar pozele sunt de-a dreptul minunate. Deci iPhone 6 Plus si chiar predecesorul sau iPhone 6   poate inlocui chiar si un aparat de fotografia, ceea ce nu poate fi decat imbucurator, caci ai o grija in minus cand pleci in vacanta.

Specificatii tehnice pentru acest telefon

Smartphone-ul se conecteaza rapid la internet, fie prin intermediul retelelor de WI FI, fie cu ajutorul tehnologiei 3G. Noul telefon, o concurenta serioasa pentru compania care ii sufla in ceafa gigantului Apple, Samsung.  iPhone 6 Plus are un ecran de 4,7 inch, carcasa este din aluminiu, ceea ce inseamna ca este un telefon puternic, care nu crapa cu una cu doua daca il scapi pe jos. Are forme elegante, linii fine si paote fi gasit in culorile alb sau negru.

Este si usor de folosit si nici nu cantareste mult. Este o alegere ideala pentru orice membru al familiei, caci are un meniu foarte usor. Il cumperi cu cateva aplicatii preinstalate, in timp ce poti sa descarci tot ce vrei de pe internet. Sistemul de operare este Ios, in timp ce cel de navigare pe internet este Safari. Ecranul telefonului permite redarea cu o acuratete excelenta de filme si videoclipuri, dar este perfect si pentru impatimitii jocurilor. Este dotat cu casti performante, care redau perfect orice melodie.