De ce sa apelezi la un organizator de evenimente?

Events By Carmen Ioniță este o agenÈ›ie de evenimente care se mândreÈ™te cu furnizarea de teme È™i idei inovatoare pentru orice ocazie. Este gata oricand sa ajute atat cuplurile care doresc să se căsătorească cat si companiile ce doresc o petrecere pentru angajaÈ›i. Misiunea lor este aceea de a asigura succesul fiecarui eveniment in parte.  “Mi s-a intamplat nu o singura data sa fiu rugata pe ultima suta de metri sa organizez un eveniment pentru care am fost initial contractata in calitate de furnizor. Sau, mai pe romaneste, sunt angajata pentru flori si ajung sa fac toata nunta. De ce? Pentru ca, sincer, desi pare floare la ureche, organizarea de evenimente e o treaba a naibii de grea. Iar atunci cand vrei sa iti placa rezultatul si sa iti mai ramana putere sa te bucuri de el, ai nevoie de ajutor“.

Carmen Ioniță ne povesteste de ce este important sa apelam la serviciile unui organizator de evenimente si ne ofera cateva motive pentru care este bine sa angajezi un organizator de evenimente:

Poate fi o decizie inteleapta din punct de vedere costuri -  “Chiar daca un organizator percepe un anumit comision este posibil ca la final, cand tragi linie, sa constati ca ai facut o economie. Este logic: sa contractezi furnizori fara sa cunosti industria este ca si cum ai merge la piata fara sa stii preturile“.

Vrei sa te bucuri de petrecerea ta
– ” Atunci cand vine vorba de organizare de evenimente, capra si varza nu se impaca foarte bine: fie organizezi, fie te distrezi. Scenariile in care organizatorul isi face de cap, se distreaza si reuseste sa fie peste tot la momentul potrivit sunt valabile doar in filme. E adevarat, pe parcursul unui eveniment exista momente mai aglomerate si momente mai lejere, insa trebuie sa ai experienta necesara sa stii cand trebuie sa fii cu ochii in patru si cand poti sa respiri. Trebuie sa stii la ce sa te uiti si cum sa repari. Daca peste toate aceste ingrediente adaugi si emotii pe motiv ca traiesti unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta, crede-ma pe cuvant: ai nevoie de un organizator. Pentru ca meriti!

Habar nu ai de unde sa incepi – “Exista o anumita privire pe chipul mireselor mele care ma amuza de fiecare data. Este momentul in care incep sa inteleaga ce au de facut. Se intampla de cele mai multe ori atunci ele sunt pe cale sa se transfome in “bridezilla” si inteleg ca este cazul sa ceara ajutorul. Daca se intampla sa fiu prin jur (de obicei mesterind la vreo floare) le ofer cu drag cateva directii. Insa daca vrei sa eviti partea in care simti ca ii explodeaza capul si dai din colt in colt pe motiv ca mai sunt 3 zile pana la nunta si tie inca nu ti-e clar ce ai de facut, eu zic sa contractezi un organizator de nunti“.

Time Management – “Am intalnit un cuplu de nasi care le-au recomandat mirilor sa isi organizeze nunta intr-un program de project management. Un sfat foarte bun, de altfel, in special daca esti organizator, nu mire. Sau daca vrei sa-ti spuna altii cum a fost la nunta ta.  Respectarea programului la nunta este intr-adevar o atributie demna de un obsedat de control pentru ca fiecare moment artistic iti iese impecabil numai daca intra in momentul potrivit care trebuie stabilit inainte dar adaptat la fata locului. Altfel spus, e bine sa fii pe teren, pe situatie, pe “filmul” tau – cel de organizator a carui principal atributie este sa se asigure ca un eveniment unic din viata unui cuplu decurge perfect“.