De ce sa alegi depozitul de tubulatura spiro al Aluplast System daca esti din zona Cluj?

Tubulatura spiro reprezinta in acest moment o alegere obligatorie pentru multi operatori comerciali din domenii extraordinar de diverse, de la horeca (hoteluri, restaurante, cafenele) pana la sanatate (spitale, clinici) sau constructii (proiecte office, rezidentiale). Spre deosebire de traditionala tubulatura rectangulara, tubulatura spiro prezinta o serie de avantaje pe care inginerii HVAC le cunosc de multa vreme: pe de o parte constructia spiralata a canalelor de aer favorizeaza si usureaza circulatia aerului, pe de alta parte modul de imbinare al segmentelor este unul care favorizeaza eficienta si face ca timpul de constructie sa fie chiar si la un sfert din cel necesar pentru o tubulatura rectangulara.

Cum orasul Cluj Napoca, si judetul Cluj la modul general, se afla astazi într-o continua evolutie, cererea pentru tubulatura spiro si accesorii spiro este din ce in ce mai ridicata. Tocmai de aceea compania Aluplast System a venit in intampinarea antreprenorilor locali cu deschiderea unui depozit local de tubulatura de ventilatie.

Aluplast System este o societate de familie din Cluj care a inregistrat in 2018 afaceri de 1,1 milioane RON, in crestere cu 40% fata de anul precedent. Societatea pune la dispozitia tuturor celor interesati segmente de tubulatura spiro de 3 metri si o gama larga de accesorii: nipluri spiro, coliere, coturi, reductii, piese T, racorduri, clapete de reglaj etc. Toate piesele sunt produse in Romania in cele mai bune conditii, pe utilaje elvetiene omologate.

Pe magazinul online www.ehvac.ro toti arhitectii si proiectantii interesati vor gasi informatii legate de oferta de tubulatura spiro a companiei Aluplast System. Desi magazinul este „online”, compania favorizeaza preluarea comenzilor locale, mai ales din Cluj, dar si din Mures, Salaj, Bistrita, Bihor sau Alba. Acest lucru nu inseamna ca comenzile primite din alte zone ale tarii decat Transilvania nu vor fi onorate. Ele vor fi onorate prin intermediul partenerului din Bucuresti, compania Volta Tec srl, specializata tot in productia si distributia de instalatii, accesorii si materiale HVAC. Principalul avantaj al colaborarii la nivel local cu Aluplast System este dat de rapiditatea cu care pot fi livrate comenzile: chiar si in aceeasi zi, in cazul in care comanda e plasata dimineata!

In plus, vizitand direct showroomul din str. Scortarilor, toti cei interesati vor beneficia de consiliere de specialitate in domeniu si vor putea configura de comun acord cu specialistii Aluplast necesarul de materiale pentru tubulatura dorita. Instalatorii, arhitectii si specialistii HVAC din jud. Cluj si judetele limitrofe sunt invitati sa viziteze www.ehvac.ro si sa devina parteneri ai companiei clujene. Nu vor fi dezamagiti!