De ce este Nokia Lumia 710 un telefon perfect pentru adolescenti

Nokia Lumia 710 este un gadget micut, delicat si foarte usor, numai bun pentru elevii de liceu care isi doresc sa intre in lumea buna a utilizatorilor de telefoane smart.

Nokia Lumia 710, dotari minime, pret pe masura

Nokia Lumia 710 are un design tipic pentru Nokia, destul de grosut si cu coturile inclinate, tesite. Are un display bine proportionat, cu o diagonala de 3,7 inci, destul de micuta, si cu o rezolutie slaba, de 800×480 de pixeli.Este un TFT special realizat cu tehnologia Nokia ClearBlack, acoperit cu Gorilla Glass.

In ciuda dimensiunilor reduse, procesorul este destul de bun, Qualcomm Snapdragon la 1.4 Ghz. Are 512MB de RAM si 8 GB pentru stocarea datelor, adica suficient spatiu pentru a pastra pe el melodiile preferate de ascultat in drum spre scoala. Din pacate, pentru cei care isi doresc mai mult spatiu nu are un slot pentru carduri.

Nokia Lumia 710 foloseste un accelerator grafic pentru jocuri Adreno205, cu o performanta peste medie pentru un astfel de terminal accesibil. In plus, are acces la toate serviciile social-media, precum Facebook sau Twitter – ba chiar cu posibiliatea de a integra conturile – transferand contactele automat.

Un avantaj important al acestui smartphone se poate dovedi camera foto cu senzor de 5 megapixeli si filmare HD 720p. Nu are insa camera frontala, ceea ce il face greu de utilizat pentru cei pasionati de selfie-uri.

Nokia Lumia 710 foloseste Windows Phone 7.5 Mango.

Ceea ce ar putea sa iti dea batai de cap, mai ales daca ai apucat sa folosesti un sistem Android sau iOS este softul folosit de Nokia Lumia 710. Pentru cei care isi doresc diversitate, Nokia Lumia 710 are si carcase de diferite culori pe care le poti schimba astfel incat sa iti induci in eroare colegii, care vor fi convinsi ca ti-ai schimbat telefonul.

Nokia Lumia 710, un telefon cu design elegant

Unul dintre atuurole telefonului este designul extrem de interesant, cu o interfata frumoasa. Dincolo de asta, Nokia Lumia 710 are, dupa cum spuneam si un ecran bun, care afiseaza imagini si culori foarte frumoase. Telefonul a foste creat astfel incat sa ofere acces la aplicatii Nokia si Microsoft.