De 2 ori mai multe BMW-uri ajung in noiembrie la revizie fata de octombrie

Cei care detin masini marca BMW isi calculeaza perioada optima pentru a merge la revizia periodica astfel incat sa fie in avantajul lor. Foarte multi dintre acestia aleg luna noiembrie.

piese-bmw

Ultima luna de toamna este aleasa de posesorii de BMW pentru a se asigura ca sunt pregatiti cu adevarat atunci cand iarna debuteaza si capriciile ei devin periculoase. Numarul de BMW-uri care beneficiaza de revizie se dubleaza in medie in noiembrie fata de octombrie, asadar service-urile sunt foarte ocupate in aceasta perioada. Pentru unii posesori auto, drumul acestora la service pentru revizie pare unul in plus de vreme ce de la ultima revizie nu au mai fost adaugati pe afisajul de bord decat cateva mii de kilometri.

Totusi, niciodata nu este prea devreme pentru ca masinile sa beneficieze de verificari, de schimbari de piese auto la BMW cu unele noi comandate online de pe Revizieshop.ro, spre exemplu. De ce sa nu functioneze mai bine masina? De ce sa riste cineva ca BMW-ul acestuia sa intampine dificultati pe timp de iarna?

BMW, o masina rezistenta si performanta

piese-bmw-originale

BMW este un automobil cu un motor atat de puternic, cu o caroserie care atrage toate privirile, cu un sistem atat de performant, cu un calculator de bord deosebit de operativ si de avansat. Este o masina nemteasca, BMW este mandria fiecarui posesor.

Totusi, si aceste masini performante au parte de verificari dese din partea specialistilor. Drumurile din Romania sunt de o mai proasta calitate fata de drumurile din Germania, acolo unde s-au stabilit numarul de kilometri optimi la care revizia periodica trebuie sa se efectueze.

In noiembrie, punerea la punct a micilor dereglaje ori defectiuni si asigurarea suplimentara prin dobandirea de filtre noi, este efectuata in mod automat numai pentru ca noiembrie este luna dupa care umeaza aparitia conditiilor de iarna de condus, care inseamna o grija, de asemenea, dublata fata de masina: grija fata de pornirea la rece in 100% din cazuri, grija fata de inghetarea butucurilor si geamurilor, grija fata de patinarea pe sosea, grija fata de conditiile de vizibilitate si fata de temperatura din interior care inseamna un consum mai mare de carburant.

Bineinteles, grija aceasta scade numai daca personalul de la un service intervine cu piese originale de BMW si efectueaza verificari la:

  • Semnale luminoase
  • Martori
  • Geometria rotilor
  • Capacitate de franare
  • Consumabile
  • Urme de rugina

Modelele de BMW potrivite pentru iarna

piese-auto-bmw

Majoritatea modelelor de BMW au ajuns anul acesta la revizie, sau daca nu, multe dintre acestea vor fi vazute ducandu-se spre service-uri in aceasta luna, insa sunt unele modele care sunt concepute pentru a fi utlizate vara, si anume cele Cabriolet Seria 2, Seria 4 si seria 6, dar si BMW Z4 Roadster ori BMW M4 Convertible sau M6 Cabriolet.

Pentru ca BMW-ul sa treaca nestingherit prin iarna, trebuie ca modelele X de BMW sa ajunga la service-uri, pentru revizie.