Dafco: calitatea ferestrelor tale

Este important ca atunci cand v-ati hotarat sa cumparati noi ferestre pentru casa, sa cautati produsele de calitate. De cand au aparut, pe piata ferestrelor termopan au activate diverse branduri- unele mai bune, altele mai putin bune. Pentru ca nu vrem sa fiti pacaliti, va recomandam ferestrele de calitate de la Dafco.

Ferestrele de calitate importate de Dafco

Ferestrele de calitate Salamander, de la DafcoDafco este producator si importator de ferestre de calitate, care se potrivesc perfect casei tale. Pozitionandu-se inca de la inceput, in 2007, prin profesionalism, calitate si preturi avantajoase, Dafco si-a propus intotdeauna sa ofere ferestre de calitate, care sa satisfaca chiar si pretentiile celor mai capriciosi clienti. De aceea, pentru a oferi ferestre de calitate, Dafco colaboreaza numai cu furnizori de top, recunoscuti la nivel mondial: Salamander Germania- pentru profile pvc, Roto Germania- pentru feronerie, Saint- Gobain si Guardian- pentru sticla termopan.
Ferestrele de calitate de la Dafco se ridica la standarde germane, fiind importat direct de la producatorul Salamander. Ferestrele de calitate Salamander, de la Dafco apartin profilelor pvc de clasa A. Acest lucru garanteaza rezistenta ferestrelor de calitate Dafco. Apartinand clasei A, ferestrele de calitate de la Dafco rezista in timp, nesuferind deformari ale formei din cauza diferentelor de temperature.

De asemenea, ferestrele de calitate pe care ni le ofera Dafco vin cu sisteme de izolare termica si fonica cu adevarat incredibile! Avand sisteme de 3, 5, 6 sau 7 camere de izolare, ferestrele de calitate Salamander, ne ajuta sa facem economii substantiale la facturile de energie.

Designul ferestrelor de calitate de la Dafco este cu adevarat inovator, modern prezentand forme usor rotunjite. Cu ferestrele de calitate Salamander spatiul va beneficia de un aer fresh, contemporan.

Alege pentru casa ta ferestrele de calitate de la Dafco. Vei beneficia de avantaje incredibile, la preturi mai mult decat avantajoase!