Cursurile noastre deschid noi orizonturi personale și profesionale.

Avem convingerea că Resursele Umane pot face diferenţa între o organizaţie bună şi una excelentă! Întreaga echipă ALP Edu Pro este aliniată crezului de a-şi ajuta clienţii să optimizeze felul în care organizaţia lor funcţionează.

Căutând soluții perfecte, livrate „la cheie”, programele de pregătire profesională ale Open University subliniază poziționarea corectă a managerului în raport cu teoria, practica și învățarea continuă; acestea sunt elementele care fac diferența în activitatea unui manager performant.

Acest program de MBA, este o combinație optimă între cadrul teoretic, studiile de caz și exerciții de rezolvare a problemelor bazate pe exemple din viața reală a unor corporații bine-cunoscute. Oferim o valoroasă posibilitate de networking precum și facilitarea învățării „de grup” care este de mare ajutor pentru manageri în consolidarea unui comportament managerial instinctiv, bazat pe metode structurate, practice și testate.

Structura, temele, abordarea inovativă, gândirea analitică orientată către rezultate, instrumente manageriale și nivelul ridicat de calificare al tutorilor de curs situează cursurile noastre printre cele mai complexe și mai calitative existente pe piața din România, care livrează în cel mai scurt timp rezultatele dorite.

Vizitează-ne pe https://www.openuniversity.ro/