Cursurile de coafura DallesGO se organizeaza acum in Bucuresti

Cursurile de coafura organizate de DallesGO in Bucuresti constituie primul pas spre specilizarea in aceasta superba meserie si sunt destinate acelor persoane pasionate de coafura care isi doresc sa-si transforme pasiunea pe care o au intr-o cariera de succes in domeniul de hairdressing.
cursurile de coafura

De ce sa vii la cursurile de coafura de la DallesGO?

Daca vrei sa devii un hairstylist profesionist, sa deschizi sau sa lucrezi intr-un salon profesionist, cursurile de coafura DallesGO din Bucuresti sunt cea mai potrivita alegere pentru a invata atat o multime de lucruri teoretice, cat si multe lucruri practice de la Geta Voinea, ce mai cunoscuta persoana din acest domeniu de la noi din tara.
In cazul in care esti deja un profesionist in domeniu si vrei sa-ti perfectionezi tehnicile si stilul, sa fi la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu, atunci poti apela cu incredere la aceste cursuri de coafura din Bucuresti

Cursuri de coafura in Bucuresti predate de Geta Voinea

indexLa cursurile de coafura de aici vei invata in mare masura lucruri practice. Cunoscuta Geta Voinea va fi profesorul de la care sigur vei avea o multime de lucruri de invatat si va fi acea persoana care te va ajuta acolo unde inca nu te descurci foarte bine, tocmai pentru a reusi si a evolua exact cum trebuie in aceasta meserie.

Geta Voinea este de departe, cel mai cunoscut hair stylist de la noi din tara. Avand o experienta de peste 30 de ani in domeniu, Geta a fost unul dintre pionierii editorialelor de moda publicate in revistele din Romania, infulentand prin munca prestata generatii intregi de hair stylisti.
De asemenea, Geta detine cunoscutul lant de saloane de coafura Geta Voinea Hair and Beauty Salon, unde majoritatea persoanele importante din Romania aleg sa mearga pentru a beneficia intotdeauna de cele mai bune servicii. Cu o prezenta constanta in mass-media, Geta Voinea a fost prezentatoarea mai multor emisiuni TV intre anii 2006-2009, iar in 2013 a primit premiul Best Hairstylist of the Year la gala ELLE Style Awards.

Cei vei putea invata practic la cursurile de coafura?!

Practic, la cursurile de coafura din Bucuresti organizate DallesGO, sub indrumarea Getei Voinea, vei avea la dispozitie un model pe care vei exersa si vei invata mai multe tipuri de coafura. Pe parcursul celor trei luni interactive, vei avea posibilitatea sa faci practica in saloanele Getei, acolo unde profeseaza cele mai bune echipe in hairdressing din Romania. De asemenea, la cursul de coafura vei participa la realizarea editorialelor de moda si beauty impreuna cu colegii de la alte cursuri din cadrul Studiourilor DallesGO.

Inscrie-te acum la cursurile de hair stylist din Bucuresti

Daca doresti sa te inscrii cursurile de coafura o poti face accesand INSCRIERE CURSURI COAFURA, trimitand un email la info@dallesgo.ro sau sunand la numarul de tel. 0769 041 711. Cursurile de coafura se organizeaza in cadrul Studiourilor DallesGO pe strada Ion Oteteseleanu nr. 2, etaj 2, Bucuresti.