CURSURI GRATUITE PENTRU TINERII

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial pentru
Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”

Domeniul major de interventie 5.2. „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”

ID PROIECT: 3778

PROIECT: RURALTIN – SERVICII INTEGRATE SI PERSONALIZATE PENTRU TINERII DIN MEDIUL RURAL

BENEFICIAR: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU SPORT SI TINERET operator inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17500

Contract POSDRU/13/5.2/S/1

Nr. de inregistrare AMPOSDRU: 177/30.07.2009

CURSURI GRATUITE PENTRU TINERII DIN MEDIUL RURAL

Esti tanar (18-35 ani)?

  • Ai domiciliul (in cartea de identitate) in mediul rural, intr-una din regiunile Nord-Est (judetele: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui), Sud-Est (judetele: Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea) sau Sud-Muntenia (judetele: Arges,  Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman)?
  • Iti doresti sa gasesti mai usor un loc de munca sau ai deja un loc de munca si doresti sa-ti dezvolti cariera

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) in parteneriat cu Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni, organizeaza, in cadrul proiectului strategic „RURALTIN – servicii integrate si personalizate pentru tinerii din mediul rural”,CURSURI GRATUITE la mare in perioada IULIE-SEPTEMBRIE 2011, avand urmatoarele tematici: Comunicare, Lucru in  echipa, Negociere, Management, Animatie  socio- educativa.

Cursurile se adreseaza doar tinerilor din mediul rural din  regiunileNord-Est, Sud-Est siSud-Muntenia.

Ce vei castiga participand la cursurile de formare?

– cunostinte specifice;

– certificat de participare;

– posibilitatea de a-ti gasi mai usor un loc de munca, avand o pregatire suplimentara;

– noi prieteni;

– idei de afaceri;

– informatii valoroase provenite din experienta altor persoane;

Care este contributia ta?

– dorinta de a invata si de a te implica, deschidere, flexibilitate;

– disponibilitatea de a participa 7 zile la un curs de formare organizat pe litoralul romanesc,absolut gratuit;

– curiozitatea si dorinta de reusita pot fi, de asemenea, contributii valoroase pe care le poti aduce in cadrul cursurilor de formare.

In cazul in care consideri ca oferta noastra prezinta interes pentru tine, inscrie-te pana la data de 15 iulie 2011 la cursurile organizate, completand formularul (click aici*) si trimitand o copie a actului de identitate.

Dupa completarea formularului, acesta trebuie semnat, scanat si trimis, impreuna cu o copie a actului de identitate, pe adresa ruraltin@gmail.com sau prin posta la Birou proiect RURALTIN,  Str. Dem.I.Dobrescu nr. 4-6, et. 2, sector 1, Bucuresti,
pentru a te inscrie pentru selectia celor care vor participa gratuit la sesiunile de formare organizate la mare in perioada iulie- septembrie 2011.

Lista participantilor la cursurile de formare, pentru fiecare serie, va fi postata pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret www.anst.gov.ro.

*Pentru a downloada documentul este necesar sa dati click pe Fileà Download as à Word  si alegeti locul unde sa fie salvat pe calculatorul dvs.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen