CURSURI GRATUITE PENTRU ANGAJATI

Un numar de 50 angajati din domeniul petrol si gaze urmeaza in aceasta perioada cursuri gratuite de perfectionare in localitatile Medias, Moinesti si Ploiesti.

Pana in prezent angajati ai societatilor OMV PETROM, ROMGAZ, EON GAZ, CONPET, INSPET, WEATHERFORD, IPIP, CIVIND CONDEXPERT, BADGER, HIDRAULIC, RAFINARIA STEAUA ROMANA,  au  finalizat cursurile gratuite ale proiectului ”Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”.

Proiectul este implementat de Organizatia Patronala Unipet, in parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiesti si societatea Siveco Romania S.A. si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 inscriindu-se pe Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”.

Programul de formare cuprinde cursuri precum: Metode avansate de proiectare a utilajelor petroliere si petrochimice; Modelare 3D (4D) a structurilor petrolifere; Inmagazinarea subterana a gazelor; Extractia si prelucrarea gazelor; Transportul si distributia lichidelor prin conducte; Transportul si distributia gazelor naturale; Transportul fluidelor multifazice; Sisteme informatice de management; Managementul inovarii; Managementul logistic; Basic IT Skills- Microsoft Project. (vizualizati oferta completa de cursuri pe site-ul proiectului  www.unipet.ro )

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mUjs5NRkOwk