Cursuri de design vestimentar – prinde inscrierile din noul sezon

Cursurile de design vestimentar de la DallesGO iti propun, pe durata a 20 de saptamani, drumul pe care il face un designer vestimentar atunci cand creaza o colectie, de la concept la realizarea propiu zisa a pieselor vestimentare si la prezentarea acestora. Design-ul vestimentar este una dintre artele aplicate special dedicate design-ului hainelor si accesoriilor. „Croitoria e o sculptura, imbracamintea e o opera de arta, dar nu nemuritoare, ci o creatie efemera. Moda trebuie sa apara in fiecare an. E o conditie pentru ca femeia si comertul sa traiasca”, spunea celebrul Coco Chanel.

Cursuri de design vestimentar de la DallesGO – un nou sezon de inscrieri

Cursurile de design vestimentar de la DallesGO iti vor arata si te vor face sa intelegi corect moda. Moda, mereu noua si veche, difera in functie de sezoane si sunt deja definite sezonul toamna-iarna si primavara-vara. De asemenea, la cursurile de design vestimentar after work vei intelege de ce colectiile caselor de moda sunt acel ceva pe care oamenii de moda il considera in fiecare sezon o idee noua in tendinte in gama couture si cea de piata. Vei afla ca designerii intotdeauna iau in calcul mai multi factori cand incep sa creeze hainele unei colectii noi. Toate detaliile legate de consistenta, tema si stilul colectiilor le vei invata la cursurile de design vestimentar. La prima vedere nu pare foarte greu si imposibil sa fii un designer vestimentar adevarat.

cursuri design vestimentar

Sa ai idei bune nu este tocmai usor, iar astfel de idei apar dintr-un talent nativ imbinat cu studierea acestui domeniu la seria de cursuri de design vestimentar. O idee buna implementata corect, te poate transforma intr-un designer vestimentar cunoscut.

La cursurile de design vestimentar de la DallesGO vei invata cum sa observi si sa inveti ce le place altora sa poarte. Dupa ce ai observat ce se poarta si ce articole vestimentare sunt cautate, vei incepe sa-ti desenezi propiile creatii vestimentare. Odata ce desenul este terminat, va incepe cautarea materialelor potrivite si crearea propriu zisa a creatiei vestimentare. Chiar daca la inceput va fi dificil, cursurile de design vestimentar te vor ajuta sa ai propriul portofoliu de colectii vestimentare.

Despre cursurile de design vestimentar de la DallesGO

Cursurile de design vestimentar after work sa desfasoara la sediul DallesGO, pe str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2 din Bucuresti. Poti afla mai multe detalii despre aceste cursuri de design vestimentar intrand pe www.dallesgo.ro, trimitand un email la info@dallesgo.ro sau sunand la numarul de telefon 0769.041.711. Numai aici vei afla care sunt cele mai cautate articole vestimentare si ce se poarta in lumea modei, pentru a putea sa creezi articole vestimentare mereu la moda! Vino la cele mai complete cursuri de design vestimentar din Bucuresti!