Curs autorizat FORMATOR, 07-10 iulie 2011, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, va invita la Cluj-Napoca la editia de vara a cursului  autorizat CNFPA pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 241205.

Cursul se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si este insotit de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii.

 

PERIOADA DE DESFASURARE: 07-10 iulie 2011

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 24 iunie 2011

TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana

 

 

Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit si in format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA.

 

DOSARUL DE INSCRIERE CONTINE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

 

LOCATIE DE DESFASURARE: Sala de conferinta a Cluj Community Center (in incinta Sigma Shopping and Business Center, Str. Republicii Nr. 109, Cluj-Napoca).
SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite la finalul cursului sunt conform Standardului Ocupational si se refera la :
Pregatirea formarii
Realizarea activitatilor de formare
Evaluarea formarii
Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
Marketing-ul formarii
Proiectarea programelor de formare
Organizarea programelor si a stagiilor de formare
Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Manageri de resurse umane, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Psihologi, Cadre didactice, Membri ONG sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia de Formator.

CONDITIE DE ACCES: Studii superioare.

DE CE SA PARTICIPI: Cursul de Formator de la Cluj-Napoca este un program dinamic sustinut de traineri autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultior. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studiile de caz, jocuri de rol si exemple de buna practica. Vei participa la exercitii de dictie, vei sustine mini-traininguri in fata colegilor, vei oferi si vei primi feedback.
OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 15 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate). BENEFICII: participarea GRATUITA a unei persoane si REDUCERI de 10% pentru grupe de 25 de persoane si 20% pentru grupe de 35 de persoane. Alte cursuri pe care le putem organiza la sediul beneficiarului: Manager Proiect, cod COR 241919 (400 lei/persoana), Mentor, cod COR 235902 (335 lei/persoana). Perioada de desfasurare se stabileste impreuna cu beneficiarul.

 

NOTA: Costul cursurilor autorizate CNFPA, se poate deduce integral din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca “societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

 

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU
Presedinte
Centrul National de Training EDUEXPERT
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
Email: contact@eduexpert.ro
Website: www.eduexpert.ro