Curierul Național lansează anunturi.curierulnational.ro, un portal specializat în mică publicitate și anunțuri

Începând cu data de 5 iunie 2012, cititorii interesați de anunțurile de mică publicitate publicate de cotidianul Curierul Național vor putea accesa acest tip de informații prin intermediul unui portal specializat disponibil la adresa: anunturi.curierulnational.ro

 

Astfel, cititorii care din diverse motive nu pot avea acces la ediția tipărită vor putea vedea în timp real anunțurile care îi interesează.

 

Portalul funcționează atât ca sistem de afișare a anunțurilor publicate, cât și ca formular de comandă. Din câteva clickuri, prin intermediul uneui meniu simplu și ușor de utilizat oricine își poate comanda și publica anunțul atât pe site cât și în ediția tipărită.

 

Pentru început, se oferă mai multe pachete de servicii, inslusiv un pachet special, gratuit, ce permite cititorilor ce își fac cont pe site să publice un număr limitat de anunțuri, fară nici un cost.

 

Sistemul folosește toate modalitățile rapide de plată existente în acest moment pe piață, inslusiv plata prin sms, pentru a facilita accesul imediat al cititorilor la serviciile de mică publicitate.

 

 

Despre Curierul Național

Apărut pe piaţa media în 1990, Curierul Naţional s-a dovedit o adevărata “şcoală de presă”. Ziarişti care au ajuns nume mari în presa romanească şi-au început cariera la Curierul Naţional. Gândit încă de la primul numar ca o busolă pentru românii confruntaţi cu tranziţia năucitoare către o economie capitalistă, Curierul Naţional încearcă să fie un barometru ce reflectă tendinţele şi oportunităţile mediului economic şi financiar actual.