Cupa Stebal de scrimă – Finale în Plaza România

BucureÅŸti, 30 mai 2012 – Plaza România găzduieÈ™te în perioada 1-3 iunie finalele de scrimă ale “Cupei Stebal” din sezonul 2011-2012.

CompetiÅ£ia se află la al treilea sezon, fiind organizată de FederaÅ£ia Română de Scrimă, AsociaÈ›ia Club Sportiv “BALESTRA” BucureÅŸti ÅŸi Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Un număr de 220 de sportivi vor participa la concurs în trei categorii: Copii – între 8 ÅŸi 9 ani, 10 ÅŸi 11 ani,12 ÅŸi 13 ani, SperanÅ£e – 12 ÅŸi 15 ani ÅŸi CadeÅ£i – 14-17 ani.

Programul celor trei zile de desfășurare a finalelor concursului va fi următorul: vineri, 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, începe cu ora 19.10 când vor avea loc finalele băieţilor din categoriile Copii şi Cadeţi. Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 18.10, vor avea loc meciurile din semifinale şi finale la Speranţe fete şi băieţi, iar în ultima zi, duminică, de la ora 19.00, se va desfășura finala fetelor din categoria Copii şi Cadeţi. Toate meciurile vor fi urmate de festivităţile de decernare oficială a premiilor pentru locurile 1 – 8.
Astfel, timp de trei zile, publicul larg poate urmări reprezentații de scrimă în incinta Plaza România, zona Rotonda, şi îi poate încuraja pe cei care practică acest sport. Acesta disciplină sportivă este reprezentată la nivel internaţional la mari competiţii precum Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene, fiind cunoscută drept “arta de a lovi fără să fii lovit”.
###

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucãtori de pe piață, având în portofoliul său proiecte de retail, residence și clădiri de birouri. Printre realizările Anchor Grup în România se numără București Mall, primul centru comercial modern din România, Plaza România, cea mai populară destinație pentru cumpărături și distracție din București, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chișinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul orașului. Valoarea totală a investițiilor se ridicã la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.