Cupa Coca-Cola 2012 conteza pe NEI!

Bucuresti, Mai 2012, NEI Guard asigura serviciile de paza si securitate pentru toate meciurile Cupei Coca-Cola 2012.
Cupa Coca-Cola este cea mai mare competitie de fotbal in sala din Romania la nivel de liceu. Competitia se desfasoara pe teritoriul Romaniei si are trei faze: Faza pe orase, Faza pe regiune si Faza finala. Cupa Coca Cola are doua componente: una pentru echipele de baieti si una pentru echipele de fete. Din cele 345 de licee inscrise la nivel national, 21 isi vor disputa un loc in finala la baieti si 6 la fete. Competitia a inceput in luna februarie 2012 si se incheie in luna mai 2012.
In perioada 18 – 20 mai, echipele castigatoare ale fazei regionale: 6 echipe de baieÅ£i (4 din tara si 2 din Bucuresti) isi vor disputa Cupa Coca-Cola 2012 la turneul final, organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti.
NEI GUARD asigura serviciile de paza si securitate.
Multumim pentru participarea la Cupa Coca-Cola 2012!
Conteza pe NEI!
NEI GUARD alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.
Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie, paza, monitorizari și interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.
Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate si protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.
Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR
Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro – 021 9502
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neipandorra.ro
Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, Bucuresti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99