Cum sa montezi o plasa de gard de la Mesterumanole.ro in 7 pasi!

Pentru a monta o plasa de gard este necesara stabilirea unui plan bine pus la punct. In asa fel incat la final sa obtineti un gard de plasa durabil si foarte rezistent. Pentru a monta un gard din plasa de gard, aveti nevoie de cateva materiale care vor constitui intreg ansamblul din care va fi format acesta stalpi, sarma, plasa de gard pe care o poti comanda online de aici, de la Mesteru Manole, porti, ciment sau beton. Uneltele de care avem nevoie sunt: lopata, clestele, sfoara si ruleta.

plasa de gard

Inainte sa ne apucam de montajul efectiv, trebuie sa efectuam un releveu exact al perimetrului pentru a putea calcula exact numarul de materiale de care avem nevoie pentru montaj. Stalpii pe care ii vom folosi trebuie sa fie mai inalti cu 25 de cm decat plasa de gard daca ii fixam in beton, iar daca ii fixam in pamant, acestia trebuie sa fie cu 50 de cm mai intalti decat plasa de gard. De asemenea, plasa de gard trebuie sa fie mai lunga cu 1 m fata de lungimea totala a gardului masurata la inceput, pentru a nu ne trezi la final ca nu ne ajunge.

7 pasi pentru a monta un gard din plasa de gard

  1. Mai intai se fac gaurile in care vom fixa stalpii gardului. Stalpii se fixeaza incepand de la primul colt. Acestia trebuie sa fie extraordinar de bine aliniati atat ca si inaltime, cat si pe orizontal. (acestia trebuie sa fie in linie dreapta). Distanta poate varia intre 2 si 3 m.
  2. Trebuie fixata o bara de tensiune pe stalpul din colt din partea din care montajul incepe.
  3. Plasa de gard de la www.mesterumanole.ro trebuie desfasurata complet si trebuie tinuta cat mai tensionata.
  4. Pe stalpul final se fixeaza trei intinzatoare cu ajutorul unui fir de legatura si bineinteles, se introduce bara de tensiune.
  5. Tensiunea finala trebuie facuta prin tensionarea la maxim a fiecarui intinzator cu ajutorul unei chei.
  6. Cu ajutorul unui fir de legatura se monteaza definitiv plasa de gard pe stalpii intermediari.
  7. Daca se folosesc doua role de plasa de gard, atunci suprapunerea se va face pe o distanta de 20 de cm.

Despre Mesteruanole.ro

mesterumanole.roMesteru` Manole este solutia de care ai nevoie de fiecare data cand ai nevoie de materiale de constructii. La Mesteru` Manole gasesti intotdeauna consilierea de care ai nevoie simplu, rapid si intr-un cadru profesionist. Pe site-ul www.mesterumanole.ro gasesti o gama variata de produse din mari categorii de constructii precum: metalurgie, amenajari exterioare si interioare, instalatii electrice, sanitare si termine, sculte si unelte etc. Daca doresti sa comanzi plasa de gard de la Mesteru` Manole poti suna la numarul de telefon 0741.238.406.