Cum sa mai castigi un ban pe timp de criza? Incerca sa lucrezi ca promoter sau hostessa !

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Este un job pentru elevi si studenti sau pentru persoanele pana in 27 de ani, care in lipsa unui post stabil / fix pot incerca aceasta varianta de job pe proiect / part time / sezonier.

Ce inseamna acest job ? Care sunt cerintele ?
Aspect fizic placut, sociabila, politicoasa, zambitoare, prezenta agreabila, vorbareata, dinamica.

Cu cat se platesc asfel de joburi ?
Bugetul pentru promoteri poate varia intre 8-15 ron / h.
Bugetul pentru hostesse poate varia intre 80-200 ron / zi.

Cum poti sa obtii un astfel de job ?
Ar trebui sa te inscri in baza de date a unor agentii de casting (de preferat cu poze de book sau care sa te avantajeze cat de cat – acestea se pot face de catre agentii) si apoi te cheama ei cand apare job-ul.

O astfel de agentie este Agentia On Vogue, care recruteaza in momentul de fata pt joburile :
hostesse pentru Campanie Sony (Smart Point), hostesse targ Indagra, promoterite targ Indagra, hostesse GALA CLASIC E FANTASTIC, hostesse petrecere club Fratelli, modele pentru schimbare de look GALA WELLA.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen