Cum mi-am luat si eu Smart TV 3D

Dupa lungi negocieri cu sotia, am ajuns sa o conving ca trebuie sa schimbam televizorul din living-room. A fost multa munca de lamurire, dar a meritat. Singura problema e ca acum ea petrece mai mult timp ca mine in fata televizorului. Ma rog, televizor e putin spus pentru ca e mai degraba un adevarat computer cu ecran mare, si cand spun mare, ma refer la o diagonala de 123 cm.

Pacat ca nu ati fi vazut ce fata a facut sotia mea cand a venit curierul cu televizorul si l-am pus in functiune pentru prima data. Asa ceva chiar trebuia filmat pentru ca in cuvinte imi e dificil sa descriu uimirea si satisfactia de pe fata ei. Dar haideti sa va povestesc cum am ajuns la experienta asta.

La inceput nu stiam ce model sa iau, insa eram decis ca o sa fie un Smart TV 3D. Voiam sa aiba posibilitatea de a naviga pe internet, de a ma uita la clipuri video pe YouTube, voiam streaming, VOD, dar si acces la retelele de socializare, precum acest televizor LG. Cam multe voiam pentru un singur televizor, recunosc, insa am descoperit ca ce vreau eu nu e imposibil.

Pana la urma, pe langa toate aceste caracteristici, am beneficiat si de functia 4K 60P HEVC, adica permite rularea fisierelor video 4K la 60 de cadre pe secunda, iar asa ceva nu prea vezi la un televizor din aceasta gama. Cand am vazut oferta la reducere, mi-am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana-n cap cu acest televizor. Noroc ca avem un living mediu spre mare, ca intr-o camera mica de bloc chiar nu stiu unde-l puneam si nici sa stai asa aproape de ecran nu e indicat.

E adevarat ca n-a fost un televizor ieftin, dar cum nu am cumparat chiar cel mai nou produs de pe piata, ci am asteptat un timp sa-i mai scada din pret, lucru firesc ce se intampla cand apar modele noi, nu a fost chiar asa mare efortul financiar, mai ales daca iau in calcul beneficiile lui.

De cand l-am cumparat, avem in casa o problema: “bataia” pe telecomanda. Care ajunge primul la ea, are suprematia asupra programului vizionat, si cum sotia mea lucreaza mai aproape de casa, ea ajunge de cele mai multe ori prima sa butoneze aceasta jucarie multimedia.  In orice caz, seara facem pace, ne luam ochelarii 3D si ne uitam la cate un film in conditii de cinema, dar in confortul caminului propriu, fara sa pierdem timp cu deplasarea, si nici bani cu biletul care este destul de scump.