Cum identifici persoanele talentate si liderii in organizatia ta?

Sesiunea de certificare in metodologia HOGAN Assessment, din perioada 21-22 iunie 2012, te ajuta sa-ti raspunzi la aceasta intrebare. La nivel mondial, peste 1.500 de companii, inclusiv jumatate din companiile aflate in topul Fortune 500, folosesc rapoartele de evaluare HOGAN pentru angajarea persoanelor potrivite, plasarea acestora in postul si traseul de cariera adecvat profilului lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor talentate si a liderilor, cresterea retentiei de personal si a calitatii serviciilor oferite, scaderea absenteismului, precum si a altor rezultate contra-productive.

Seminarul de Certificare HOGAN este unul cu adevarat util pentru manageri si profesionisti in resurse umane, consultanti HR si psihologi activi in sfera afacerilor intrucat trateaza atat la nivel teoretic, cat si practic aspecte tematice relevante precum: personalitatea si impactul ei in dezvoltare si selectie, personalitatea in conditii obisnuite si in conditii de stres si impactul asupra stilului de leadership, valorile personale si cultura organizationala.

Cursantii invata sa interpreteze profilele HOGAN, lucreaza pe studii de caz reale invatand sa aplice instrumentele in procese de HR. Totodata, participantii primesc si afla cum sa ofere feedback si recomandari de dezvoltare si invata sa realizeze corelatii intre cele trei instrumente (Profilul de Personalitate HOGAN – HPI, Profilul de Dezvoltare HOGAN – HDS, Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor – MVPI). Astfel, vor deprinde cele mai bune practici privitoare la interpretarea si utilizarea evaluarilor HOGAN.

Participantii vor primi certificarea in metodologia de evaluare HOGAN si vor beneficia ulterior de suport si consultanta din partea echipei HART Human Resource Consulting. De asemenea, cursantii vor primi si setul de rapoarte individuale din seria de leadership (aceste rapoarte Hogan Lead sunt rezultatul a peste 30 de ani de cercetare in domeniu si identifica competentele, comportamentele care pot influenta negativ performantele profesionale, precum si valorile liderilor de top), precum si acces pentru un an la platforma premium de e-learning si e-coaching HOGAN ThinkBox.

Sesiunea va fi sustinuta de Madalina Balan, specializata in psihologie organizationala si Managing Partner al HART Human Resource Consulting. Madalina este certificata in metodologia HOGAN avand o experienta de 10 ani ca trainer si consultant HR. Ea a gestionat multiple proiecte HR de evaluare, dezvoltare si consiliere, recrutare si training pentru variate organizatii romanesti si multinationale.

Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail consulting@hart.ro sau la numarul de telefon 021/3105457. Numarul de locuri este limitat. Inscrierile se fac pana in data de 15 iunie.