Cum Gasim Cazare in Predeal

Daca nu v-ati decis unde sa plecati vara aceasta, Predealul ar putea fi locul care intr-adevar sa va surada, daca doriti un concediu departe de agitatie, unde sa va relaxati si sa va reincarcati bateriile. Predealul este situat pe Valea Prahovei, la N-E de statiune fiind situat Muntii Bucegi, iar la N-V fiind situati muntii Baiului. De asemenea, statiunea Predeal este incadrata de raurile Timis si Prahova.

Localitatile care formeaza dealtfel statiunea Predeal sunt Paraul Rece, Predeal, Timisul de Sus si Timisul de Jos. Suprafata sa totala este de aproape 60 de kilometri patrati. Daca veniti dinspre Brasov, distanta pe care trebuie sa o parcurgeti este de 25 de kilometri, in timp ce daca veniti dinspre Bucuresti aveti de parcurs 140 de kilometri. Daca doriti sa vizitati Castelul Bran, aveti de mers 30 km, iar daca doriti sa vedeti Pelesul, distanta este de numai 25 de kilometri.

Predealul este statiunea montana urbana care se afla la cea mai mare altitudine din tara noastra, fiind situata la peste 1000 de metri altutudine, intr-un loc unde aerul este curat si oxigenat, bine ozonat, ideal pentru cei care au probleme ale aparatului respirator, cat si pentru cei care sufera de neuroastenie. Acest lucru este posibil datorita faptului ca in imprejurimea Predealului, versantii muntilor sunt acoperiti de vegetatie bogata.

In Predeal veti gasi o multime de locuri de cazare, adecvate pentru orice buget pe care doriti sa il cheltuiti in concediu. O estimare in acest sens vorbeste despre 5000 de locuri de cazare in aceasta statiune.  Predealul este locul ideal pentru petrecerea unei vacante atat vara, cat si iarna.

Daca doriti Predeal cazare, aveti posibilitatea sa alegeti vile, pensiuni, cazare la hotel, cat si la proprietari din zona. Poate printre cele mai populare modalitati de cazare este inchiriere de vile in Predeal. Pe timpul iernii, iubitorii sporturilor de iarna au la dispozitie 5 partii amenajate modern, la standarde internationale, dotate cu teleschi si telescaun. Indiferent daca sunteti incepator sau va numarati printre cei care se considera “regi ai partiilor”, aveti posibilitatea sa petreceti o vacanta de vis in Predeal.