Cum gasesti salteaua Memory Foam de care ai nevoie?

Va cautati o saltea de pat care sa va ofere confort ridicat si care sa se adapteze extraordinar de bine corpului dumneavoastra, atunci saltelele Memory Foam reprezinta cea ma buna solutie. Acestea sunt confectionate dintr-un material special si de aceea saltelele cu memorie au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. Datorita materialului special, acestea ofera un confort sporit in ceea ce priveste odihna si un somn foarte odihnitor si revigorant.

In magazinul online BellaNotte veti gasi saltele de pat Memory Foam la preturi de producator si la o calitate iesita din comun

Saltele de pat Memory Foam sunt recomandat datorita faptului ca ofera extraordinar de multe bneficii in comparatie cu orice alt model de saltele de pat. Materialul special (spuma cu memorie) din care acestea sunt facuta se adapteaza perfect corpului dumneavoastra si reducand astfel punctele de presiune. Acest lucru va va mentine coloana in forma ei naturala pe toata perioada somnului, favorizant circulatia sangelui.

saltea memory foam

Datorita celelulor deschise din spuma cu memorie, saltelele de pat Memory Foam ajuta la reglarea temparaturii corpului si permite si circularea aerului in mod natural, lucru care ajuta la eliminarea rapida si evaporarea umidatii produsa de corp in timpul somnului.
Spuma din care este construita salteaua de pat Memory Foam este un material termonsensibil si termoadaptabil, ceea ce inseamna ca, in momentul in care corpul dumneavoastra transmite caldura, aceasta se adapteaza foarte bine, lasandu-se in zonele in care corpul este mai greu si umpland „golurile” lasate intre zonele corpului dumneavoastra. Aceasta unica proprietate poate fi explicata printr-un simplu exemplu: atunci cand este temperatura ridicata in camera, spuma reactioneaza rapid asupra presiunii exercitate asupra saltelei facand-o mai moale. Atunci cand termperatura din camera este scazuta, salteaua va deveni mai tare si mai ferma.
Un alt avantaj mare al saltelelor memory foam de aici este faptul ca nu favorizeaza absolut deloc dezvoltarea bacteriilor si a microbilor care se pot crea prin ajutorul transpiratiei pe care corpul dumneavoastra o emite pe timpul noptii. Practic, calitatile hipoalergice ale saltelelor Memory Foam sunt extraordinar de bine puse la punct.

Saltele cu memorie au calitatea de absortie a presiunii exercitate de corpul dumneavoastra si faciliteaza independenta fiecarei parti a corpului. Asta inseamna ca atunci cand doua persoana dorm pe o saltea Memory Foam, miscarile uneia nu vor fi resimtite si de cea de-a doua persoana.
Atunci cand alegeti o saltea de pat Memory Foam, trebuie sa tineti cont de densitatea acesteia. O densitatea ce va ofera toate aceste beneficii, se incadreaza intre 30-60 kg/mc. La BellaNotte gasiti saltele de pat Memory Foam cu o densitate medie de 50kg/mc. O densitate mai mare este egala cu o calitate mai buna si astfel salteaua de pat va va oferi un confort mai ridicat si o relaxare mai buna.

In aceasta primavara, pe site-ul magazinulului online de saltele de pat BellaNotte, gasiti salteaua de pat Memory Foam Verona redusa cu 40%

bellanotteBellaNotte este producator de saltele de pat de peste 10 ani de zile, producand saltele de pat la cea mai inalta calitate. Pentru a comanda de la magazinul online de saltele de pat BellaNotte, puteti intra pe www.bellanotte.ro sau puteti suna la numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.