Cum alegi o pereche de adidasi ieftini si buni?

   Adidasii sunt acei pantofi pe care te poti baza oricand, in fiecare anotimp si (aproape) in orice context. Confortabili, cool si versatili, cei mai grozavi dintre ei insa pot sa iti scoata bani frumosi din buzunar. Nu si daca iti propui ca, de data asta, sa investesti in adidasi ieftini SI buni cu orice pret. 

Cum reusesti? Fiindca, la urma urmei, toti ne dorim lucruri de buna calitate fara sa fim nevoiti sa ne dam o parte consistenta din venitul lunar pe ele! Ei bine, cel putin cand vine vorba despre adidasi ieftini, chiar nu este foarte complicat: tot ce ai de facut este sa te inarmezi cu putina rabdare, sa stii ce cauti si … gata!

Mai concret, incepe prin a te hotari ce fel de adidasi vrei. Iti sunt necesari pentru un sport anume? Sau, pur si simplu, vrei o pereche de pantofi comozi? Demareaza de aici „vanatoare de adidasi ieftini” – cu cat iti este mai clar ce vrei (si ce nu vrei), cu atat mai bine.

Cel mai fericit caz este acela in care nu ai nevoie de un anumit tip de adidasi sau pantofi sport mai ieftini, astfel ca posibilitatile tale sunt, practic, nelimitate. Ce mai trebuie sa faci acum este sa nu te lasi tentat sub nicio forma de magazinele cu incaltaminte ieftina per se. Adica sub 100 lei, fara nicio reducere/promotie. In asemenea magazine, prin definitie, nu prea ai cum sa gasesti adidasi si ieftini, si buni.

De aceea nu iti mai ramane decat sa te orientezi catre magazinele, „reale” sau online, care comercializeaza branduri de renume. Secretul, in acest caz, este sa nu te repezi la „numele mari” – o poti face, bineinteles, dar numai daca magazinul in cauza are reduceri/promotii la respectivele produse de top. Altfel, te vei alege cu adidasi foarte buni, dar sigur nu ieftini.

Dupa cum spuneam, limiteaza-te sa iti indrepti privirea catre brandurile mai putin cunoscute – le poti cauta pe net, daca n-ai mai auzit de ele si iti ridica suspiciuni – care, mai mult ca sigur, au adidasi ieftini (in jurul sumei de 100-100 si ceva de lei). Si inca unii care nu se vor deteriora dupa cateva purtari.

Fa-ti, asadar, temele si da fuguta la cumparaturi – sezonul shoppingului de sarbatori a inceput deja, in definitiv!