Cu filtrele cu carbune activ de pe Clack.ro apa dvs. devine potabila

Filtrele de apa cu carbune activ prezentate pe site-ul Clack.ro sunt de o eficienta superioara altor filtre de pe piata deoarece nivelul de complexitate este unul inalt si rezultatele, satisfacatoare. Carbunele activ este materialul filtrant care, ales in cunostinta de cauza de specialistii nord-americani de la Clack International Solutions, asigura o filtrare a apei de pe conducta, in urma careia apa ramane limpede si cu un gust natural.

Asadar, scopul filtrelor cu carbune activ este sa elimine clorul si chimicalele din apa, dar si nisipul si nitratii sunt indepartati cu usurinta.

filtre cu carbune activ

Ce avantaje au filtrele cu carbune activ de pe Clack.ro?

Un asemenea filtru de apa cu carbune activ este dorinta nerostita a tuturor celor care opereaza in cabinete medicale individuale, in medii cu un necesar inalt de igiena si bineinteles ca si in fiecare locuinta privata.

Iata ce impuritati sunt eliminate, prin blocarea lor in mediul filtrant:

  • Nisip – pana si particulele fine de nisip se pot simti in momentul in care se bea apa de la robinet; acest nisip, oricat de fin, se poate strecura, din cand in cand, in pofida eforturilor facute de operatorii de pe retea, pana la bateria de la chiuveta
  • Calcar – duritatea apei ataca pana si metalele, asadar pentru organismul uman nu este absolut deloc indicat; din fericire, Clack.ro ofera posibilitati pentru eliminarea calcarului din apa de pe retea
  • Nitrati – sunt creati ori in mod natural, provenind de la regnul animal, dar si in urma activitatilor omului prin imprastierea de ingrasaminte naturale pe campurile arabile; nitratii sunt materii organice care daca oxideaza pot aduce probleme de sanatate
  • Insecticide si erbicide – dispersarea lor in anumite zone poate duce la infestarea apelor potabile de pe retea cu aceste substante toxice

Acestea sunt principalele impuritati filtrate, insa lista este mai lunga, pentru ca toti cei interesati de o apa limpede sa o poata avea la robinet si sa o poata bea cu incredere. Specialistii din S.U.A., producatori ai filtrelor de apa cu carbune activ, au luat toate aspectele in considerare si au oferit sisteme viabile in sensul filtrarii excelente a apei.

filtrare apa

Dupa ce mecanisme functioneaza filtrele cu carbune activ Clack.ro?

Carbunele activ folosit poate insemna orice varianta aleasa dintre carbune, turba, lemn sau coji de nuca de cocos, sau asociat. Controlul actiunii de filtrare este dat de o valva electronica de comanda, ce beneficiaza de afisaj de contorizare si monitorizare.

Pentru ca impuritatile blocate sa fie eliminate si pentru ca apa sa fie din nou filtrata la fel de bine, exista un ciclu periodic in care o parte din apa trece in sens invers si iese din circuit. Acest lucru este stabilit de utilizator, si de aceea filtrul este eficient timp de maxim 6 ani, fara ca mediul filtrant sa fie inlocuit.

Clack International Solutions, compania detinatoare a site-ului Clack.ro, poate fi contactata telefonic, la numarul 0749.661.835, ori prin e-mail la office@clack.ro.

logo clack