CTO-ul Mashable.com si Joost de Valk au fost la WordCamp Romania

Sambata, 2 iunie, a avut loc cea de-a treia editie a WordCamp Romania, la Energiea Pub. Aceasta editie i-a avut ca invitati speciali pe Frederick Townes (CTO Mashable.com) si Joost de Valk (creatorul celebrului plugin WordPress SEO). Conferinta este dedicata atat utilizatorilor, cat si dezvoltatorilor experimentati care folosesc platforma WordPress, avand ca scop schimbul de idei, cunostinte si networking.

Cei doi invitati speciali, Frederick Townes si Joost de Valk au vorbit despre atat despre WordPress, cat si despre modalitatile de imbunatatire a prezentei online – fie ca este vorba de un brand sau blogger. Andrei Diaconu (BEC Media) a oferit informatii relevante in ceea ce priveste WordPress ca platforma utilizata in web development; Cirpian Turcu (WpTutsPlus) si Cristi Burca (Scribu.net) au avut o abordare  tehnica, discutand despre organizarea codului intr-o tema de WordPress si cele mai frecvente greseli ale dezvoltatorilor aflati la inceput. Tudor Sandu (2Parale) a oferit informatii esentiale despre marketingul afiliat si cum functioneaza cu WordPress.

Prezentarile tuturor speakerilor sunt disponibile pe site-ul evenimentului –  www.wordcamp.ro.

Dupa conferinta, speakerii au avut ocazia sa socializeze intr-un mediu informal, in cadrul after party-ului gazduit de LaserMaxx Romania.

Eveniment sustinut de Automattic (compania care a creat WordPress, Akismet, PollDaddy ÅŸi Gravatar).

Parteneri locali: Energiea provoked by Grolsch , LaserMaxx România, PayU, BEC Media, Hotel Răzvan.

Parteneri media: 9am.ro, Metropotam.ro, pcworld.ro, computerworld.ro, how-to-web.net

 

contact[at]wordcamp.ro

www.wordcamp.ro