CS-Cart 3 lansat oficial si in Romania in aceasta luna

Dupa o lunga asteptare suntem bucurosi sa va anuntam ca a fost lansata versiunea CS-Cart 3.0.1 Final a platformei de comert electronic dispnibile in Romania prin www.cs-cart.ro.

Probabil ca va intrebati ce este nou in aceasta versiune CS-Cart. Sunt o multime de lucruri noi implementate ce vin in sprijinul administratorilor sau proprietarilor de magazine online.

Una dintre cele mai importante caracteristici o reprezinta scalabilitatea, magazinele CS-Cart putand fi administrate dintr-o singura interfata de admin, acest lucru fiind posibil odata cu lansarea CS-Cart Ultimate. A fost revizuit layout-ul de baza al magazinului oferind o linie eleganta cat si o navigare mult mai placuta clientilor. Sectiunea de administrare a fost imbunatatita astfel customizarea ariei client putand fi efectuata intr-un mod flexibil si usor de realizat. Au fost aduse o multime de mici imbunatatiri si corectarea micilor bug-ul de afisare din versiunea precedenta. Pentru a testa noua platforma va invit sa accesati demo-ul pus la dispozitie la adresa: http://demo.cs-cart.ro

Prin aceasta lansare pe piata din Romania www.cs-cart.ro isi propune sa contribuie anul acesta la deschiderea a numai putin de 300 de magazine online.