CREVIS, un brand pe plan local și internațional

headderPolul de competitivitate CREVIS este o colecție ambițioasă de proiecte ce urmărește crearea primului centru de excelență din Europa dedicat monitorizării și testării prin intermediul realității augmentate și a realității virtuale a infrastructurilor critice. Rezultatele obținute în cadrul Polului de Competitivitate CREVIS au fost prezentate de specialiști atât pe plan local, cât și pe plan internațional, la unele dintre cele mai importante evenimente din domeniul cercetării și dezvoltării.

Prin activitățile de promovare derulate de compania 360 Revolution în „Proiectul integrat de informare, publicitate și diseminare a Polului CREVIS”, s-a asigurat creșterea vizibilității brandului CREVIS și diseminarea rezultatelor obținute în proiectele de cercetare-dezvoltare.

Astfel, rezultatele activităților de cercetare-dezvoltare-inovare au fost promovate la 4 evenimente importante: IEAS (International Electric &Automation Show), „Scandinavia’s Technology and Industry Expo” – Danemarca, Târgul Tehnic InternaÈ›ional BucureÈ™ti (TIB) È™i „Inno-tech Expo” din Polonia.

În cadrul IEAS 2015, ce a avut loc la începutul lunii septembrie, la Palatul Parlamentului din București, a fost prezentat primul prototip realizat în cadrul proiectului „Platforma tehnologică inovativă de realitate augmentată (AR) pentru inspecții, mentenanță și service în teren la infrastructuri critice”, implementat de compania SunSmart Integrare IT.

Peste 16.500 de specialiÈ™ti din domeniul cercetării È™i peste 6.000 de organizaÈ›ii au participat în perioada 22-24 septembrie 2015 la târgul internaÈ›ional din Danemarca, „Scandinavia’s Technology and Industry Expo”. ÃŽn cadrul evenimentului a fost prezentată „Platforma de bio-monitorizare a parametrilor vitali în operarea infrastructurilor critice”, o soluÈ›ie inovativă de obÈ›inere în timp real de date medicale, proiect implementat de compania ASESOFT Technologies.

În perioada 14-17 octombrie 2015 a avut loc, la Romexpo, cea de-a 41-a ediție a Târgului Tehnic Internațional București (TIB). Cu această ocazie, a fost prezentat stadiul de realizare al prototipului rezultat din etapa de dezvoltare experimentală, din cadrul proiectului „Realizarea unei platforme inovative de monitorizare pentru obiective izolate din infrastructurile critice din România”. Proiectul este implementat de compania INSOFT Development & Consulting.

Cea mai recentă activitate de diseminare a rezultatelor Polului de competitivitate CREVIS a avut loc în perioada 15-16 octombrie 2015, la expoziția internațională „Inno-tech Expo” din Polonia. Numeroși reprezentanți ai mediului academic, institutelor de cercetare, companii din domeniul IT și nu numai, au avut ocazia de a afla despre activitățile de cercetare-dezvoltare derulate în cadrul proiectului „Realizarea unei platforme tehnologice inovative bazată pe aplicații de realitate virtuală pentru siguranța și protecția personalului din infrastructurile critice”. Proiectul este implementat de compania Aptus Software.

Principalul obiectiv al proiectului implementat de 360 Revolution are în vedere asigurarea vizibilității Centrului de cercetare-dezvoltare, promovarea și diseminarea rezultatelor obținute prin implementarea proiectelor din cadrul Polului de Competitivitate  CREVIS.

360 Revolution – De peste 8 ani, un nume de referință în domeniul promovării È™i marketingului experienÈ›ial, 360 Revolution își propune să genereze experienÈ›e care să lase o impresie de marcă asupra participanÈ›ilor, integrând toate componentele din ansamblul comunicării. Pornind de la strategii complexe de promovare, acoperind întreg spectrul de canale media, până la activități dedicate dezvoltării, organizării È™i implementării de evenimente, participări la târguri È™i expoziÈ›ii sau spectacole itinerante, 360 Revolution oferă servicii complete atât în sfera mixului tradiÈ›ional de marketing, cât È™i a interactivității digitale È™i soluÈ›iilor complexe “live”.

 

Despre Polul de Competitivitate CREVIS

CREVIS are ca obiectiv creșterea productivității economice, în sectorul infrastructurilor critice și al serviciilor adiacente acestora, prin realizarea unui centru de cercetare-dezvoltare. În cadrul acestui centru vor fi folosite tehnici inovative de realitate virtuală și augmentată, împreună cu tehnici de monitorizare pentru asigurarea obiectivelor izolate din infrastructurile critice din România, a mentenanței acestora și a instruirii personalului destinat deservirii operaționale și intervenției asupra acestor obiective.

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.crevis.ro/.