Creditele pentru studii, noul produs de finantare promovat de banci

Odata cu inaspreirea conditiilor de creditare bancile au dezvoltat noi produse de finantare si, unul dintre acestea, care se bucura de un mare success si in afara Romania este reprezentat de creditul pentrru studii.

Astfel, daca in cazul unui credit de nevoi personale perioada maxima de acordare este de 5 ani in cazul creditului de studii scos pe piata de BCR perioada maxima de acordare este de 10 ani pentru creditele negarantate si de 15 ani daca clientul ofera o garantie imobiliara.

Acest tip de imprumut poate fi folosit pentru plata studiilor postliceale, universitare sau postuniversitare, efectuate in tara sau strainatate, dar si pentru acoperirea cheltuielilor de cazare si masa in aceasta perioada.
moneycenter.ro si-a propus sa compare ofertele de finantare ale celor mai importante banci din Romania, acoperind toate tipurile de credite: ipotecare, de nevoi personale, consum, Prima Casa sau nevoi personale garantate cu ipoteca.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.
Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.
In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl, Altex, emag, Flanco, Carrefour, Dedeman, Baumax, Domo, sau Kaufland.