Covoarele pentru grajd, solutia perfecta pentru o ferma moderna

Fermele dispun de o noua imagine avand in vedere ca majoritatea fermierilor cauta cele mai potrivite solutii pentru a obtine atat un profit cat mai ridicat, insa simultan au in vedere si oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde. Daca ne referim strict la productia de lapte, probabil deja nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca productia este strict influentata de de suprafetele de miscare din interiorul spatiilor destinate cresterii vitelor. Astfel, podelele par sa influenteze intr-o oarecare masura productivitatea vacilor.

In aceste conditii, covorasele de cauciuc pentru grajd am putea spuen ca reprezinta de departe una dintre cele mai eficiente solutii pe care le avem astazi la indemana si pe care le putem astazi comanda siprin intermediul unor magazine onlien de prestigiu precum www.evolutiadan.ro. Covorasele pentru grajd au fost multa vreme considerate drept mofturi, insa in ultimii ani este practic imposibil sa nu observam faptul ca acestea au devenit o adevarata necesitate, motiv pentru care un numar tot mai mare de fermieri opteaza astazi pentru aceste covorase de cauciuc. Iata cateva avantaje pe care ni le aduc aceste covorare de cauciuc special create pentru ferme.

Adapatori animale – Evolutiadan.ro

Unul dintre principalele avantaje pe care le avem in momentul in care optam pentru covoare de cauciuc pentru grajd este dat de faptul ca acestea ne permit sa oferim animalelor din cadrul fermei un plus de siguranta atunci cand se deplaseaza pe suprafata acestor spatii. In general pe suprafetele normale din lemn sau beton, exista mereu riscul alunecarii si impicit al ranirii acestora. Prin utilizarea acestor covorase insa, vom evita in totalitate aceste situatii neplacute care pot afecta in timp sanatatea animalelor din aceste spatii. In plus, acestea spre deosebire de beton sau alte tipuri de pardoseli, acestea au o temperatura mult mai ridicata, astfel ca animalele nu vor fi obligate sa doarma pe suprafete reci.

Un alt avantaj major este dat de faptul ca acestea sunt extrem de usor de curatat spre deosebire de lemn sau beton. Indiferent de ce ustensile folosim pentru igienizarea acestor spatii, cert este faptul ca aceste covorase permit simultan si deplasarea eficienta a utilajelor si masinilor pe aceste suprafete, permitand astfel indepartarea mecanizata a dejectiilor.

Covorasele de cauciuc reprezinta simultan si o varianta mult mai economica avand in vedere ca acesta este mult mai accesibil decat betonul sau respectiv alte materiale utilizate astazi pentru ferme. In plus, aceste covorase sunt mult mai simplu de intretinut si rezista perioade indelungate de timp daca sunt intretinute corespunzator.