Costume de baie pentru femei la moda in sezonul de vara 2017

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Tot mai multi dintre noi, cand vine vorba de perioada de vara, cu temperaturi ridicate, ne gandim la acel sfarsit de weekend in care ne relaxam la piscinele din oras sau la mini vacanta de la malul mari. De aici, in ceea ce priveste articolele vestimentare la moda, cu siguranta vom dori sa fim in trend si sa atragem toate privirile.

costume de baie intregi ieftine

O alta problema, deseori intalnita printre femei, este alegerea acelui model inedit si la moda de costum de baie, cu care sa se afiseze mandra, intr-un stil aparte. In acest caz, o sa venim si cu o recomandare, mult mai in trend pe care cu siguranta o vei adora si tu. In acest caz, va trebui sa ne indreptam atentia catre cele mai variate modele de costume de baie intregi ieftine, cu care vei atrage fiecare privire.

Articole concepute dintr-o singura piesa, ineditele costume de baie intregi ieftine vor fi la foarte mare cautare in urmatoarea perioada. Vor putea fi intalnite mai in toate magazinele specializate, atat ele fizice cat si online, la cele mai bune preturi, adaptate fiecarui buget in parte.

Costume intregi de dama pentru orice stil

Am specificat si mai sus putin faptul ca mai indiferent de conformatia ta cat si stilul tau predominant, cu siguranta iti vei putea gasi si alege dintre nenumaratele modele de costume de baie intregi ieftine cel dorit. In acest caz, iti mai ramane decat sa te orientezi catre stilul costumului, modelul pe care il alegi, fiind ceva mai diferentiate.

Printre cele mai cautate costume de baie intregi ieftine din marile magazine, un prim model este cel clasic si simplu, fara prea multe elemente ce il vor scoate in evidenta, in culori simple, uni. O alta varianta, pentru acele femei mai excentrice, avem la dispozitie costume de baie senzuale, cu decoltee generoase si taieturi.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen