Cosmetice profesionale pentru tenul matur – Janssen Cosmeceutical Germania

Odata cu acumularea anilor si stresarea tenului, procesele de regenerare devin mai lente.
Principalele proteine structurale elastina si colagenul, suportul straturilor epidermice superficiale, sunt regenerate cu dificultate iar pielea isi pierde printre altele atat elasticitatea cat si capacitatea de mentinere a hidratarii optime. Inevitabil, incet, incet aparitia ridurilor  marcheaza aspectul acesteia.

Cosmetica moderna ne pune la dispozitie atat produse anti-imbatranire cat si cosmetice antirid. Diferena dintre cele doua o constitue faptul ca primele sunt create pentru a preveni iar cele antirid pentru a atenua, de aceea structura si efectele  acestora sunt diferite.

In lupta cu ridurile, printre principalele arme putem aminti: acidul hyaluronic, coenzima Q10, antioxidantii, acizii de fructe, vitaminele si fitohormonii.

Acidul hyaluronic este un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine cca. 70 % din apa in structura celulara a pielii pentru o hidratare deosebita si o piele mai fina, rezultand o reducere a ridurilor. Odata cu varsta pometii si obrajii se retrag, apar ridurile si forma ovala a fetei se pierde afectandu-i aspectul armonios.

Acidul hyaluronic este indispensabil în compozitiile produselor cosmetice antirid, lifting si de reconturare pentru ten, gat si decolteu.

Coenzima Q10 este o substanta prezenta in toate celulele organismului implicate in procesele de alimentare energetica, indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice. Organismul poate produce cantitatile necesare de coenzima Q10 pana in jurul varstei de 30 de ani, apoi nivelul scade progresiv cu varsta si trebuie completat.

Gratie proprietatilor sale de stimulare a procesului de reinnoire celulara, coenzima Q10 este un ingredient foarte utilizat in cremele antirid.

Antioxidantii sunt substantele care incetinesc si diminueaza distrugerea substantelor nutritive din piele si care apara organismul de efectele daunatoare ale unor molecule denumite “radicali liberi”. Acestia includ vitamine (A si E), minerale (seleniu) si flavine, care se gasesc in plante.

Radicalii liberi sunt molecule foarte reactive cu un electron liber pe ultimul orbital, conditie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenti foarte instabili si periculosi din puncte de vedere biochimic. De fiecare data cand un radical liber (provenind, spre exemplu, de la reziduurile toxice din mediul inconjurator) ataca o molecula normala pentru a-i sustrage un electron, molecula isi modifica in urma acestui proces proprietatile initiale, transformandu-se la randul ei in radical liber. O celula astfel transformata isi pierde functiile de baza si devine o sursa de noi radicali liberi. Se genereaza astfel un lant necontrolat de reactii biochimice daunatoare pentru organism.

Acizii de fructe: glicolic si lactic au o mare capacitate de penetrare epidermica si sunt in mod curent utilizati pentru efectul de peeling (inlaturarea staturilor epidermice moarte). Aceste peelinguri reintineresc pielea, redau stralucirea tenului, inlatura imperfectiunile de suprafata, amelioreaza petele de pigmentare, reduc profunzimea ridurilor. In acelasi timp, favorizeaza reinnoirea celulara generand cresterea elasticitatii pielii si stimularea producerii de colagen.

Vitaminele sunt si foarte eficiente in lupta cu ridurile. Vitamina E, mentionata pe ambalajele cosmetice sub denumirea tocoferol, detine importante proprietati antioxidante. Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, este un excelent remediu antirid.

Folosirea mastilor pe baza de colagen, extract de placenta si vitaminele A si E, da rezultate remarcabile in ameliorarea tonusului pielii si a structurii acesteia.
O alta arma recunoscuta sunt serurile regenerante, in special cele ce contin colagen, Continuta de epiderma, in proportie de 70%, colagenul de origine marina sa se constitue intr-un ingredient foarte utilizat in gama produselor antirid, pentru efectul sau regenerator si intens hidratant.
Firma Janssen Cosmeceutical se poate califica oricand cu eficienta, in partenerul dumneavoastra in lupta contra ridurilor. Prin gama de produse SUPREME SECRETS pentru tenul matur, obtinuta prin tehnologii de actualitate, sub precizia si rigurozitatea Germana o mare parte din marcajele nedorite sunt inlaturate iar pielea dvs. devine elastica si catifelata.

In Romania produsele Janssen Cosmeceutical sunt distribuite de firma D&V Production si comercializate online in magazinul www.dermapil.ro   info@dermapil.ro 0740010083