Cortina Residence – ansamblul rezidential unic

Cortina Residence revolutioneaza piata imobiliara din Romania. Dezvoltatorii ansamblului rezidential au anuntat ca vor vinde locuinte doar celor care vor sta in complexul imobiliar din Nordul Capitalei. Astfel, la Cortina Residence nu vor exista chiriasi.

Un chirias este privit intotdeauna cu suspiciune de catre ceilalti locatari din imobil. Astfel, propietarii isi fac tot felul de scenarii. Se tem ca noul vecin ar putea fi de o calitate morala indoielnica. De asemenea, un client care sta in chirie poate reprezenta un factor care sa perturbe linistea din bloc. De obicei, cei care stau in chirie au tentatia sa dea petreceri ori de cate ori au ocazia. Exista un loc in Bucuresti unde propietarii au scapat de aceasta grija. Reprezentantii Cortina Residence au anuntat ca nu vor inchiria nicio locuinta din ansamblul rezidential. Acestia spera ca pana in vara anului viitor, atunci cand lucrarile se vor finaliza, sa vanda toate apartamentele. Este practic unul din obiectivele dezvoltatorilor complexului imobiliar.

Interesul pentru o locuinta la Cortina Residence este unul destul de mare. Clientii au inceput deja sa isi rezerve apartamente si garsoniere in ansamblul rezidential. Renumele complexului Cortina Residence a depasit granitele tarii. Sunt foarte multi straini care sunt interesati de achizitionarea unui apartament sau a unei garsoniere la Cortina Residence.

Ansamblul Cortina Residence este unul dintre cele mai apreciate proiecte imobliliare din zona de Nord a Capitalei. Acesta este situat in cartierul Baneasa, pe strada Horia Macelariu, nr. 83. De asemenea, foarte aproape de complexul imobiliar se afla parcul Herastrau. Clientii au posibilitatea de a se relaxa si la Gradina Zoologica. Distanta dintre acest obiectiv turistic si ansamblul Cortina Residence este de doar 5 kilometri. Astfel, Cortina Residence este locul perfect pentru familiile care vor sa isi cumpere o locuinta, copiii fiind foarte fericiti atunci cand vad animalele de la Zoo sau se joaca in parc. Dezvoltatorii le-au mai dat o veste buna clientilor. La achizitionarea unei locuinte, acestia nu vor plati niciun comision. Practic, clientii vor negocia direct cu dezvoltatorii ansamblului rezidential. Astfel, acesta este inca un motiv pentru care complexul Cortina Residence este unul dintre cele mai cautate pe piata imobiliara din Bucuresti.

Cortina Residence le ofera clientilor acces facil la educatie, dar si la tratamente medicale de calitate. In apropierea complexului imobiliar se afla doua unitati de invatamant si nu mai putin de trei spitale dotate cu aparaturi ultramoderne. Astfel, copiii clientilor vor avea parte de o pregatire educationala de calitate, iar afectiunile medicale pot fi tratate in cel mai scurt timp.