Coquette Beauty Clinique – de 9 ani numarul 1 in epilare definitiva!

Clinica de epilare definitiva numarul 1 in Romania, Coquette Beauty Clinique, implineste anul acesta 9 ani de activitate in Romania, timp in care a continuat sa investeasca peste 1 milion de euro in echipamente si aparatura de top, consolidandu-si astfel pozitia de lider. Cu trei clinici proprii in trei mari orase din Romania: Bucuresti, Cluj si Constanta, Coquette ofera servicii identice in toate cele trei locatii, sub egida protocolului specialistului recunoscut in epilarea definitiva.

Coquette Beauty Clinique se poate lauda cu 9 echipamente laser si IPL de la liderii mondiali si mai mult de 4.000 cliente multumite. Coquette este numele la care te gandesti cand vorbesti despre fotoepilare definitiva, cele 3 clinici investind de-a lungul timpului in echipamente cat mai performante, printre care si 300.000 dolari in laserul considerat “standardul de aur” in epilare definitiva, GentleLASE (Alexandrit cu lungimea de unda 755nm) de la Candela Corporation USA, cel mai potrivit laser pentru pigmentul pielii specific romanilor.

In 2003, Coquette Beauty Clinique deschide prima clinica in Bucuresti pentru toate cele si toti cei care isi doresc sa-si expuna o piele fina si lipsita de fire de par, fara a fi nevoiti sa se rada zilnic sau sa se epileze lunar sau chiar mai des printr-o metoda traditionala cu ceara sau cu epilatorul. Si toate acestea la preturi care sa transforme acest procedeu intr-un demers estetic firesc, fara a avea dimensiunea de lux! In anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis doua clinici de epilare definitiva la Cluj si Constanta, unde aceleasi echipamente performante, tehnologii IPL si laser realizate de cei mai cunoscuti producatori din lume, terapeute, medici sau fiziokinetoterapeuti pregatiti riguros, mentin standardul de lider in epilarea definitiva.

De-a lungul timpului, Coquette a mentinut constante atat calitatea tratamentelor de epilare definitiva, cat si preturile acestor tratamente, dovedind stabilitate si respect pentru pacientii prezenti si viitori.

„Majoritatea cabinetelor cosmetice ofera tehnologia IPL deoarece echipamentele sunt mai ieftine, motiv pentru care nici perfomantele nu sunt la fel de uimitoare, ca in cazul unui laser de top si bine ales. Ganditi-va ca un laser performant costa in jurul a 100.000 euro, in timp ce un echipament IPL costa uneori chiar si 5.000 euro. Sigur ca exista si IPL-uri de calitate, care ajung la 30.000 euro, iar clinicile de top, cum este si Coquette, detin astfel de echipamente. Desi exista aceste diferente de pret intre costurile echipamentelor, la clinicile Coquette tratamentele de epilare definitiva cu laser au pret de tratamente IPL. Cu alte cuvinte la Coquette te dai cu un Rolls Royce, dar platesti cat pentru un Logan”, a explicat dr. Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical al clinicii Coquette.

Este foarte important ca o clinica serioasa sa dispuna de mai multe tipuri de laser, pe de-o parte pentru a se putea adresa tuturor clientilor, indiferent de caracteristicele pielii lor, iar pe de alta parte pentru ca in timpul unui tratament firul de par isi schimba calitatea, motiv pentru care este nevoie de diferite tehnologii pentru a duce procesul la bun sfarsit.

9 ani in Romania aduc o super oferta speciala!

Desi investind continuu in echipamente cu laser si IPL de exceptie, Coquette isi pastreaza preturile mai mult decat decente, avantajoase oricarei persoane, astfel consolidandu-si pozitia de lider pe piata. Mai mult, cu ocazia sarbatoririi a 9 ani de activitate, Coquette revine cu o oferta irezistibila: in fiecare zi de 9 a fiecarei luni pana la finalul anului 2012, ofera clientilor doua pachete la un pret special: axila + bikini + interfesier = 99 euro si full legs + bikini = 199 euro! Preturile contin TVA si sunt percepute in lei la cursul zilei. Oferta este valabila pentru clientele noi sau pentru clientele vechi care isi incep o zona noua.

Despre Coquette Beauty Clinique
Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici in Bucuresti, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestui tratament. Dedicandu-si toata atentia, resursele si expertiza medicala tratamentului de epilare defintiva, clinica Coquette este considerata atat in mediile medicale, cat si in cele non-medicale, expertul in epilare. In anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis doua clinici de epilare definitiva la Cluj si Constanta, dispunand de toate tipurile de lasere pentru toate tipurile de piele si par. Pentru mai multe informatii, accesati www.coquette.ro si www.epilare-definitiva.ro.