Conferinta Finala Proiect BUILD UP Skills QualiShell, 19 iunie 2015, Bucuresti

ÃŽn data de 19 iunie 2015, la Hotel Crowne Plaza BucureÅŸti (Bd. Poligrafiei, nr. 1), sala Crowne Ballroom, începând cu ora 09:00 (înregistrare participanÅ£i) va avea loc ConferinÅ£a Finală a proiectului BUILD UP Skills QualiShell, cu tema  “Calificarea ForÅ£ei de Muncă în ConstrucÅ£ii – o SoluÅ£ie pentru Asigurarea Anvelopelor de ÃŽnaltă Performanță ale Clădirilor. Evenimentul este organizat în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Durabile (EUSEW), iniÅ£iativă a Comisiei Europene care se desfăşoara în perioada 15-19 iunie 2015.

Proiectul BUILD UP Skills QualiShell se derulează în perioada octombrie 2013 – iulie 2015 în cadrul programului Energie Inteligentă Europa finanţat de Comisia Europeană și are ca obiectiv principal dezvoltarea la nivel national a unei scheme de calificare unitare dedicate forţei de muncă din domeniul anvelopării clădirilor și crearea condițiilor pentru implementarea acesteia pe scară largă și pe un orizont de timp cât mai lung cu scopul diminuării decalajelor dintre personalul calificat existent în sectorul construcţii și necesarul ce trebuie asigurat pentru implementarea viitoarelor proiecte de reabilitare termică. Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul proiectului: http://www.iee-robust.ro/qualishell/.

Conferinţa are ca scop prezentarea rezultatelor obţinute în cadrul proiectului şi a parteneriatelor create pentru implementarea la scară largă şi pe termen lung a Schemei Naționale de Calificare precum şi sprijinirea tranziţiei către un sistem de formare profesională continuă în domeniul construcţiilor la standarde europene.

Evenimentul va include şi o expoziţie cu oferte ale producatorilor de materiale si sisteme pentru constructii, oferte educaţionale ale unităţilor de învăţământ profesional şi tehnic şi ale furnizorilor de formare profesională continuă în domeniul construcţiilor, imagini cu lucrari de reabilitare termica a cladirilor, dar si o serie de activităţi demonstrative de aplicare a unor sisteme de izolare termică pentru clădiri şi de tâmplărie termoizolantă.

Sunt invitaţi și așteptați să participe reprezentanți ai companiilor şi ai lucrătorilor din sectorul construcţii, ai producătorilor / furnizorilor de materiale pentru construcții, ai furnizorilor de programe de formare profesională continuă, ai instituţiilor de învăţământ profesional şi tehnic, ai universităților şi institutelor de cercetare, ai asociaţiilor de proprietari şi ai autorităţilor publice centrale şi locale.

Pentru mai multe informatii si inregistrare contactati:

Business Development Group

Tel/Fax: 021 3179870

E-mail: buildupskills@bdgind.ro