Concurs SimsClub : Castiga SimPoints pentru The Sims 3!

Suntem bucurosi sa va anuntam ca de luna aceasta putea cumpara SimPoints si in Romania prin intermediul GamesLine. Pentru a sarbatori acest eveniment, GamesLine si SimsClub ofera cadou 3 coduri in valoare de 1000 de puncte fiecare, celor care participa la concursul nostru.

Despre concurs

Concursul se desfasoara incepand de luni 10 ianuarie pana duminica 30 ianuarie la miezul noptii. Ca sa luati parte la concurs tot ce va trebui sa faceti este sa dati Like acestui filmulet pe Facebook. Saptamanal, in fiecare zi de luni, pana la incheierea concursului va fi extras prin tragere la sorti un castigator sau o castigatoare. Cel de-al treilea norocos va fi anuntat luni 31 ianuarie. Cei trei participanti vor fi apoi contactati pentru a afla cum vor intra in posesia premiului.

Ce sunt SimPoints?

Aceste puncte reprezinta o moneda virtuala folosita pe site-ul oficial al jocului The Sims 3. Cu ajutorul acestora puteti cumpara de pe The Sims 3 Store noi obiecte pentru jocul vostru. Spre deosebire de Custom Content-ul de pe alte site-uri aceste obiecte sunt oficiale fiind produse chiar de catre echipa ce contribuie la realizarea seriei The Sims 3. In plus, in lunile ce urmeaza vor fi lansate o serie de obiecte ce vor avea noi interactiuni si elemente de gameplay pe care le veti putea avea in joc doar daca le cumparati online. Daca sunteti pasionati de acest joc nu veti rata noile obiecte si veti dori cu siguranta sa cumparati SimPoints!

Vrei sa aflii mai multe despre The Sims 3 Store? Urmareste acest filmulet.

Intrati in concurs chiar acum!

Nu uitati sa vizitati SimsClub.ro pentru a afla informatii despre jocurile The Sims.