Concert Corina si Proconsul in incheierea campaniei “TU esti Militari Shopping”

Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul. Astfel, in data de 11 septembrie, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt invitati in centrul comercial pentru o seara speciala!

Campania TU este Militari Shopping a inceput in luna iunie si a lansat o provocare tuturor clientilor – aceea de a deveni imaginea centrului comercial, vedeta sezonului toamna – iarna. Astfel, toti cei interesati au putut vizita studioul amenajat in cadrul galeriei, participand la o sedinta foto profesionista, gratuita.

Cei 15 finalisti atent alesi de juriu vor defila in data de 11 septembrie, prezentand noile colectii ale magazinelor din Militari Shopping, fiind recompensati si cu numeroase cadouri din partea partenerilor.

Evenimentul sustinut de MC Marian Soci – Kiss FM si Alice Badea (electric violin) se va finaliza cu un recital spectaculos, oferit de Corina si Proconsul.

“Prin aceasta campanie am vrut sa ne rasplatim clientii pentru fidelitatea lor si sa le oferim ocazia sa devina imaginea centrului nostru comercial. Cine altcineva poate fi mai potrivit sa exprime spiritul Militari Shopping?
Asteptam asadar cu nerabdare sa aflam castigatorii si va invitam pe toti sa ii sustineti si sa ne distram impreuna!”, adauga Asi Kahana, Chief Executive Officer AERE RO&HU si Administrator Militari.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici: http://www.militari-shopping.ro/finala.

# # #

Despre Militari Shopping
Centrul comercial Militari Shopping, situat in sectorul 6 al capitalei, Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560, a fost deschis oficial in anul 2009, fiind gandit ca un spaţiu perfect pentru shopping in familie, adaptat nevoilor şi preferinţelor romanilor. in scurt timp a devenit un centru de interes pentru clientii din intrega capitala, dar şi din localitatile din vestul Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţa inchiriabila de 54.077 mp, de 2.500 locuri de parcare, peste 60 de magazine şi restaurante şi ofera clientilor WiFi gratuit.
Printre retailerii de renume, in Militari Shopping, clienţii pot gasi marci precum Decathlon, H&M, Auchan, C&A, BeBe Supermarket, Imaginarium, Camaieu, Humanic, Maxi Pet, Hervis, Adidas Outlet Store, NewYorker, Deichmann, dm, Media Galaxy, KFC Drive Thru, Praktiker sau Domo.
Militari Shopping a fost dezvoltat şi se afla in proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a companiei Atrium European Real Estate Limited, listata la bursele din Viena şi Amsterdam. La 30 septembrie 2014, Atrium era activa in 11 ţari din Europa Centrala şi de Est, deţinand 151 de proprietaţi imobiliare, cu o valoare totala pe piaţa de aproximativ 2,5 miliarde de euro.