Comunicat de presa

logo CRCS_mediaCentrul de Consultanta Ecologica Galati va invita la conferinta de presa organizata in data de 29 iunie 2015, ora 11.00 la sala de conferinte de la Parcul de Soft Galati, cu prilejul finalizarii proiectului „Rauri Curate-Mare Curata Actiune Comuna a ONG-urilor pentru Protectia Mediului în Bazinul Marii Negre” (CR –CS), finanțat prin Programul Operațional Comun (POS) “Bazinul Mării Negre 2007-2013” in parteneriat cu organizații neguvernamentale si guvernamentale din Rep. Moldova, Bulgaria, Georgia şi Turcia.
Obiectivului general al proiectului „CR-CS” este de a contribui la eficientizarea măsurilor luate de factorii responsabili de realizarea unui management integrat pe bazine hidrografice, provocare comună tuturor ţărilor din Bazinul Dunarii si al Mării Negre.
Pe parcursul celor doi ani s-au deraulat multiple activitati ale caror rezultate le vom sublinia cu prilejul intalnirii de luni, 29 iunie a. c.
O atentia speciala in cadrul conferintei de presa va fi acordata prezentarii „Studiu privind managementul apei in aria de implementare a proiectului” si „Rolul Organizatiilor neguvernamentale in implementarea Directivei Cadru privind Apa”.
Rezultatele priectului vor fi promovate pe pagina web a proiectului www.cceg.ro/clean-rivers-clean-sea
Prin intermediul platformei web de cooperare, http://www.cceg.ro/clean-rivers-clean-sea/water-management sunt disponibile informatii actuale din studiile si activitatile realizate in cadrul proiectului.
“AVEM NEVOIE DE APĂ, APA ARE NEVOIE DE NOI. IMPLICĂ-TE!”

Va asteptam,

prof. Petruta Moisi,
preÅŸedinte CCEG