Complex Rezidential de lux – Cortina Residence

Cei sase ani de criza pe piata imobiliara i-au facut pe dezvoltatori sa isi regandeasca pozitia in raport cu clientii. Prima masura luata a fost scaderea preturilor. Iar semnele de revenire a pietei imobiliare n-au intarziat sa apara.

Cei care au dat startul reducerilor au fost dezvoltatorii de la Cortina Residence. Acestia au anuntat ca pretul unui metru patrat este de 1300 de euro. Daca luam in calcul si locatia in care este amplasat ansamblul rezidential, ne dam seama ca aceasta este o oferta de nerefuzat. Complexul Cortina Residence este situat in cartierul Baneasa, pe strada Horia Macelariu, la numarul 83. De asemenea, clientii se pot bucura de o priveliste deosebita. La 400 de metri distanta se afla parcul Herastrau, cel mai mai mare si mai elegant spatiu verde amenajat din Bucuresti. De asemenea, la o distanta de 5 kilometri se afla si Gradina Zoologica. In cazul celor de la Cortina Residence, primele semne de revenire a pietei imobiliare au inceput sa apara. De teama sa nu piarda aceasta oferta, clientii si-au rezervat apartamente si garsoniere in ansamblul rezidential din cartierul Baneasa. Lucrarile se estimeaza ca vor gata cel tarziu in vara anului 2015.

Cortina Residence domina piata imobiliara din Nordul Capitalei. Pretul de 1300 de euro stabilit pentru fiecare metru patrat e principalul atu al complexului Cortina Residence in lupta cu ceilalti dezvoltatori din zona. Pretul mediu al zonei depaseste 2000 de euro pe metru patrat. Sigur, clientii au inceput deja sa isi puna anumite intrebari. Oare de este pretul atat de mic? S-au folosit materiale de slaba calitate la constructia ansamblului? Raspunsul a venit din partea dezvoltatorilor complexului Cortina Residence.

Materialele folosite la constructia ansamblului sunt de cea mai inalta calitate. Betonul folosit este B500, B600 si B700. Ultimul tip de beton are o rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare si se foloseste, in special, la constructii industriale si foarte rar la cele rezidentiale. De asemenea, Cortina Residence este singurul ansamblu rezidential din Bucuresti la care s-a folosit beton B700. De asemenea, caramida folosita la Cortina Residence este de tip porotherm marca Wienerberger. Inovatia, calitatea si estetica sunt caracteristicile caramizilor produse de Wienerberger. Aceasta firma a intrat pe piata din Romania in 1998 si in acest moment este cel mai mare producator de caramizi din lume. De asemenea, Wienerberger este numarul doi in productia de tigle de argila in Europa.