Comfort si durabilitate prin elementele de tamplarie PVC

Este intalnita cam la orice casa, ofera un grad de comfort sporit fata de tamplaria din lemn, fiind si accesibila. Securit International vine sa va ofere toate tipurile de elemente de tamplarie PVC atat pentru ferestre cat si usi.

Inainte de aparitia acesteia, usile interioare si geamurile erau facute din lemn. In cazul tamplariei din lemn la geamuri, cele mai mari neplaceri erau cauzate de scurgerea apei ce se infiltra in textura lemnului. Odata cu timpul lemnul se umfla, crapa, facand ferestrele imposibil de inchis.Ei bine, elementele de tamplarie PVC au eliminat din start toate aceste probleme. Fiind creata din PVC (Poli-Vinilic Clorure – Clorura Poli-Vinilica), aceasta poate face fata atat trecerii anilor cat si intemperiilor vremii mult mai bine decat tamplaria din lemn sau chiar si din Aluminiu.

Despre structura formanta a partilor de tamplarie PVC

Plusul de comfort este creat prin metodele in care profilele PVC sunt transformate in rama geamului termopan. Aceste profile sunt create prin extrudare. Pentru a intelege mai bine acest procedeu tehnic prin care structura de tamplarie PVC este realizata, putem descrie procesul cu trecerea plasticului topit printr-o forma ce definitiveaza canalele si camerele profilului PVC.

Pentru a avea proprietatile fono si termo-izolatoare pe care le prezinta structurile din tamplarie PVC, in profilul din care aceasta e construita se realizeaza camere si canale prin intermediul carora se obtine o mai buna izolare impotriva sunetului sau a diferentelor de temperatura.

Un alt mare plus al tamplariei PVC este reprezentat de multitudinea de optiuni de personalizare. Fie ca vorbim de modurile de deschidere sau despre posibilitatea personalizarii aspectului exterior, elementele de tamplarie PVC devin din ce in ce mai cautate si pentru pretul scazut ce-l reprezinta o astfel de investitie.

Pe langa geamuri, putem opta pentru usi interioare din PVC. Acestea, datorita partilor de tamplarie PVC, au bune proprietati de izolare fonica, ceea ce le face o inteleapta alegere daca vrem sa nu fim deranjati de zgomotele din exteriorul camerei sau al biroului. Usile pot fi cu geam sau fara. La cele fara geam, acesta este inlocuit cu placaj PVC in dublu strat cu izoltatie atat terminca cat si fonica in interior.

tamplarie-pvc

Folosirea structurilor de tamplarie PVC intr-o aplicatie aparte

Un segment al utilizarii structurilor din tamplarie PVC de care putini stiu este cel din domeniul media. Fie ca vorbim de studiouri de sunet, sau platouri, o solutie ce nu implica costuri enorme este utilizarea unor elemente din tamplarie PVC pentru a izola fonic. Cum la orice tip de studio este necesara amplasarea unei ferestre catre partea de control tehnic al acestuia, tamplaria PVC utilizata este conceputa astfel incat cele doua geamuri dubla-foaie sunt inclinate la un anumit unghi pentru a asigura o izolare fonica buna dar si pentru a nu permite reflectarea spoturilor si a luminilor folosite in platou. Bine inteles, mai multe despre acest domeniu de utilizare puteti afla de la designerii de studiouri.

Expertii nostri in producerea elementelor de tamplarie PVC va asteapta comenzile prin intermediul siteului nostru, www.securitinternational.ro loc de unde puteti solicita toate informatiile despre produsele noastre.