Colortrac si Z Spot Media lanseaza cel mai inovativ model de scanner de format mare SmartLF SC 42

02 Mai 2012

Colortrac, lider in productia de scannere si solutii de scanare profesionala de format mare (A1, A0, B0), lanseaza noua gama de scannere SmartLF SC 42 ideale pentru CAD, harti GIS, Centre digitizare, Copy Shop-uri si Graphics Arts

Noua gama de scanere Colortrac SmartLF SC 42, lansata acum si in Romania prin Z Spot Media, reprezinta incununarea cu succes a ultimelor tehnologii, dezvoltate si patentate de Colortrac, unul dintre cei mai mari producatori de scannere la nivel mondial. Aceste tehnologii fac din noul Colortrac SmartLF SC 42 un scanner robust si fiabil, de volum, cu o viteza de lucru superioara celorlalte scanere de pe piata, cu cel mai complex pachet software pentru un flux de lucru greu de egalat.

Colortrac SmartLF SC 42 vine cu noul si performantul SingleSensor care aduce langa rezolutia optica de 1200dpi, o viteza de scanare neegalata in prezent, calitatea imaginii incredibil de fina si culori realiste. Interfata acestui scanner ultrarapid este USB3.0, aceasta permitand transferul datelor la viteze de 5GB/sec (este de 10 ori mai rapida decat standardul USB2.0). Impreuna cu noul SingleSensor, interfata USB3.0 fac din acest scanner modelul de referinta in domeniu in ceea ce priveste viteza de scanare si calitatea exceptionala a imaginii. Iluminarea optima a documentelor scanate se face cu sistemul bidirectional LED, care asigura o durata de viata foarte mare si pornirea instant a scanarii. Latimea de 42” (106,68 cm) acopera toate nevoile de scanare din domeniile AEC, CAD, GIS, Graphics Arts, centre de copiere profesionale si centre de digitizare.Scannerul A0 Colortrac SmartLF SC 42 prin designul sau unic, asigura mai mult spatiu pentru incarcarea optima a documentelor ce urmeaza a fi scanate, fiind ajutat si de un ghidaj magnetic mobil.

Scanner A0 ColorTracScannerele SmartLF SC 42 sunt disponibile la Z Spot Media în trei modele upgradabile. Capabile de scanare monocrom, tonuri de gri si color, sprijinite de USB3.0 de mare viteza, ofera profesionistilor CAD, GIS, AEC sau Graphic Arts posibilitatea de scanare si copiere rapida, precisa si accesibila pentru documente, la orice statie de lucru sau pe orice imprimanta de format mare. Scannerele SmartLF SC 42 respecta normele ENERGY STAR privind economia de energie, normele ROHS privind directiva UE de restrictie a substantelor periculoase si contine componente reciclabile .

Software-ul dezvoltat de producatorul Colortac se ridica la inaltimea echipamentelor produse, punanad in valoare toate inovatiile tehnice de ultima ora introduse in echipametele sale. Scannerul Colortrac SmartLF SC 42 are inclus in pachetul de vanzare si software-ul SmartWorks EZ Touch Scan/ Copy/ E-mail care ruleaza excelent fie pe touch screen, fie pe modul tastatura/ mouse. Pentru utilizatorii avansati, Colortrac pune la dispozitie prin intermediul Z Spot Media, software-urile optionale SmartWorks EZ Touch Plus si SmartWorks Pro Scan & Copy. Software-ul SmartWorks EZ Touch Plus combina intr-un singur program foarte usor de utilizat scanarea de formate mari cu copierea. Acesta garanteaza compatibilitatea cu o gama larga de printere pe format mare prin driverele standard de Windows. Software-ul SmartWorks Pro SCAN & COPY este o aplicatie optionala care permite un control avansat asupra tuturor aspectelor legate de procesele de scanare ÅŸi copiere.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, B0, digitizare carte veche dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala si service printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP, Epson (printare scanare A1, A0, B0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Pentru mai multe informatii despre produsele Colortrac va rugam sa contactati specialistii firmei la 0214205093 sau office@zspotmedia.ro

Z SPOT MEDIA SRL
Str. Drumul Belsugului, nr. 100B,

sector 6, Bucuresti
tel 0214205093
http://www.zspotmedia.ro