ColorMagic.ro – Chit lemn pentru reconditionarea mobilierului si a suprafetelor din lemn

Obiectele de mobilier confectionate din lemn, precum si alte elemente de decor sau de constructie, atat interioare cat si exterioare, necesita o protectie sporita, dat fiind faptul ca acestea se pot deteriora in timp. Acestea pot fi insa reconditionate prin intermediul utilizarii produselor de chit lemn care se poate utiliza pentru astuparea gaurilor care apar in timp pe suprafata parchetului, mobilierului sau a altor elemente.

Chitul pentru lemn este primul strat care trebuie aplicat pe o suprafata fabricata din lemn, deoarece are rolul de a umple porii si confera suprafetei un aspect neted si lipsit de imperfectiuni.

In urmatoarea etapa de finisare, peste straturile aplicate cu chit lemn se pot aplica diferite lacuri sau grunduri si alte substante asemanatoare cu rol de finisare.

Produsele de chit lemn sporesc proprietatile naturale ale lemnului

Lemnul este un material care prezinta aspecte estetice naturale si placute. Vopsirea suprafetelor din lemn nu este intotdeauna recomandata, ci mai degraba intretinerea acestuia cu diferite tipuri de produse pentru a spori calitatile sale naturale intrinseci.

Din acest motiv, tipurile de chit lemn care se identifica in stocul magazinului Color Magic detin proprietati incolore si inca de la aplicarea primului strat de protectie a lemnului, aspectul estetic este demn de toata admiratia.

Chitul pentru lemn este utilizat pentru astuparea crapaturilor care se formeaza in timp si imperfectiunile pe care le detine orice suprafata. Dupa aplicarea chitului, suprafetele necesita o slefuire fina pentru rezultate exceptionale, iar acest procedeu poate fi realizat la scurt timp dupa aplicare datorita proprietatilor de uscare rapida.

Procesul de aplicarea a chitului prin care se obtine o rezistenta ridicata a suprafetelor din lemn

Inainte de aplicarea chitului pentru lemn este trebuie ca suprafetele sa fie foarte bine curatate pentru ca murdaria sau praful pot duce la niste rezultate mai slabe, din punct de vedere calitativ al procedurilor de finisare.

In acelasi timp, suprafetele pe care se va aplica chitul pentru lemn trebuie sa fie curatate si de eventualele pete de ulei, caci in caz contrar substanta care se va aplica nu va adera la masa lemnoasa, iar aceste suprafete, in locurile in care nu s-a realizat aderenta, se vor decoji.

Dupa realizarea acestor etape de curatare se aplica chitul pentru lemn prin intermediul ustensilelor speciale, iar dupa uscarea chitului se va realiza un proces de slefuire a suprafetelor pentru a se obtine elemente din lemn netede si pentru a se putea aplica lacurile pentru finisare.

Sikkens – Producator olandez care furnizeaza solutii calitative pentru chituirea suprafetelor din lemn

Compania Sikkens este considerata una dintre cele mai importante firme producatoare de materiale destinate intretinerii suprafetelor din lemn, metal sau pentru pereti. Chitul de lemn Cetol Gupa este un produs cu caracteristici unice, astfel incat atunci cand aceasta substanta este aplicata rezultate obtinute sunt surprinzatoare.

Acest produs dispune de o aderenta ridicata, astfel ca porii materialului lemnos sunt acoperiti intr-un mod profesionist. In acelasi timp, acest produs confera un aspect foarte placut si o protejeaza pe deplin suprfatele din lemn.

Chitul lemn detine proprietati de uscare rapida, astfel incat celelalte solutii necesare pentru ingrijirea lemnului pot fi aplicate la intervale scurte de timp.

Acest chit lemn contribuie la pastrarea culorilor naturale ale lemnului si prin combinarea cu lacurile pentru lemn potrivite, culorile sunt chiar mai vii si mai nuantate.

ColorMagic.ro – Magazin online de profil pentru vopseluri, lacuri si chituri

Color Magic este un magazin online care distribuie in toata Romania produse de chituri lemn si alte substante necesare pentru protejarea acestor suprafete.

Pentru a obtine informatii suplimentare despre produsele Sikkens, precum si pentru a beneficia de consultanta tehnica gratuita, apelati cu incredere la numarul de telefon: 0724.336.280