CODECS, impreuna cu artcademy® si MOD’SPÉ Paris, sustine evenimentul Fashion Connect

CODECS, impreuna cu artcademy® si MOD’SPÉ Paris, este partener oficial al forumului Fashion Connect, organizat de Dialog Textil, revista industriei de textile si confectii din Romania. Evenimentul va avea loc joi, 24 mai, intre orele 09:00 – 14:30, la Hotel Intercontinental, sala Fortuna.
Evenimentul este dedicat profesionistilor din industria modei romanesti: managerilor si proprietarilor de brand, producatorilor de confectii, designerilor, consultantilor din domeniul industriei de textile si confectii, furnizorilor de accesorii, tehnologii si servicii pentru industria modei, precum si specialistilor din fashion retail. In cadrul evenimentului vor sustine prezentari unii dintre cei mai apreciati si recunoscuti specialisti locali si internationali: Sorina Placinta – director general Sorste Focsani, Raul Porutiu – director de vanzari YKK Romania si Ioana Nicolescu – trend & image consultant Code Noir Style.
O prezenta notabila a forumului este Alain Bogé – lector MOD’SPÉ Paris si lector in cadrul artcademy®, unde a sustinut cursurile “Marketing Fundamentals and Fashion Marketing”, “International Marketing of Fashion Products” si “Business plan”. Cu o experienta impresionanta in domeniul modei, Alain Bogé este vicepresedinte al Business Fashion Forum, fiind totodata consultant in Business Development si International Trade. In ceea ce priveste activitatea academica, acesta este profesor in cadrul MOD’SPÉ Paris, Lyon 3 University, IESEG Business School Lille si Indira Gandhi National Open University – Delhi. In ultimii 40 de ani, Alain a detinut pozitii importante in unele dintre cele mai importante companii producatoare si distribuitoare de textile, precum BGM International JAGO B.V-Amsterdam sau Descours S.A.
Mai multe detalii referitoare la Forumul Fashion Connect puteti gasi la http://fashionconnect.ro/index.php. Pentru informatii suplimentare despre artcademy® si programele CODECS puteti accesa www.artcademy.ro si www.codecs.ro. De asemenea, ne puteti scrie pe marketing@codecs.ro sau office@artcademy.ro.