Coaching your Life: ,,Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos”

Coaching your Life: ,,Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?”

   Pe14 iunie 2012, intre 19:00 – 21:30, la CROS – Learning House, are loc Coaching your Life: ,, Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?,” organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Capruciu.

  Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

  Format din 7 workshop-uri care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara,  ,,Coaching your life” are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

  A treia editie este adresata sanatatii si tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca stilul de a trai, sa capete mai multa energie, sa-si regaseasca ambitia de a manca mai sanatos, de a face mai multa miscare, sport, de a urma un program de somn normal si a elimina sabotorii care se pun in calea undei vieti echilibrate.

     Workshop-ul va fi sustinut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching, cu o experienta de peste 5 ani in coaching si 12 ani in resurse umane

    Evenimentul va avea loc cu sprijinul:  CROS, Femeia Stie, Interaktiv University,  Excelez,  Baboom, Magnolia Club, Body Sillouete, Lotus Sport, Ideal Contour, VIP, Opium Salon, Tainele Sanatatii, Comunicate de Presa. RO, Stilul Meu Natural, Bio Elemente.

     Informatii extra:

   Dreams come TRUE  este un proiect ce are scopul de a sustine si ajuta oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a atinge tot ceea ce-si doresc pe plan  fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional prin servicii de life si business coaching, evenimente precum ,,Traind cu mine insumi”, ,,Coaching your Life”, ,,Coaching your Business” sustinute de Elena Capruciu si Miruna Leonte. 

Pentru mai multe detalii si informatii despre eveniment  intrati pe http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/ 

sau o puteti contacta pe: leonte.miruna.andreea@gmail.com, 0727299957