Citeste volumul 3 din Fluturi de Irina Binder

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

fluturi-volumul-3_225177_1_1467107630Asteptarea a luat sfarsit! A fost publicat Fluturi de Irina Binder Volumul 3 la editura For You, in aceasta saptamana. Toti cei care isi doresc sa citeasca volumul 3 din Fluturi pot comanda rapid si sigur romanul cu ajutorul Dol.ro.

Cartea pe care trebuie sa o citesti vara asta: Fluturi volumul 3

Daca ai citit cu sufletul la gura din Fluturi de Irina Binder, atunci sigur asteptai cu nerabdare al treilea volum care continua seria.
Aparut de curand de la editura For You, Fluturi volumul 3 se poate comanda deja de pe site-ul librariei online Diverta. In acest fel vei reusi sa citesti in cel mai scurt timp Fluturi vol 3, pentru ca romanul iti va fi livrat la timp.
Romanul Fluturi al tineri scriitoare romance, Irina Binder, care a fost impartit in doua volume in momentul aparitiei, a reprezentat un succes pe piata de literatura romaneasca, cartile acestea fiind cele mai cumparate in anii 2013 si 2014 la nivel national. Este de asteptat ca Irina Binder, Fluturi vol 3 sa aiba acelasi succes ca primele doua volume, mai ales ca foarte multi cititori asteapta cu sufletul la gura sa vada cum este continuata povestea de dragoste a autoarei romance.
Irina Binder a debutat cu romanul Fluturi in 2012, cartea care s-a bucurat de un succes rasunator si care este inspirata din experientele personale ale autoarei.
Inca de anul trecut se vorbea despre publicarea continuarii Fluturi de Irina Binder, vol 3, iar acum cartea este disponibila pentru toti cei care vor sa-i descopere secretele.

Alege noul vol. 3 Fluturi de la Dol.ro

Libraria online Diverta este locul ideal de unde poti comanda rapid si simplu Irina Binder Fluturi, volumul 3! Fie ca vrei pentru tine aceasta carte sau vrei sa surprinzi pe cineva drag cu Fluturi vol 3 de Irina Binder, Dol.ro iti este alaturi!
Libraria Diverta este prezenta pe aceasta piata de peste 14 ani, iar pe site-ul acesteia nu vei gasi doar carti. Dol.ro pune la dispozitia celor interesati o colectie impresionanta de carti din diferite domenii, dar si articole precum jucarii, rechizite, gadgeturi, filme, jocuri, muzica, accesorii media si multe altele. De asemenea, aici veti gasi o gama impresionanta de produse ce pot fi comandate la orice ora din zi sau din noapte.

Magazinul online Diverta
Email : contact@dol.ro
Telefon : 031/413 43 33
Adresa: Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen