Cheques Vacances si Eurolines te rasplatesc cu o vacanta de 6 zile la mare

Cum perioada vacantelor si a concediilor se apropie cu pasi tot mai repezi, romanii romanii se gandesc cu nostalgie la vremurile cand puteau sa plece pentru cateva zile la mare, fara sa isi faca atat de multe griji in privinta banilor. Insa, acum cand efectele crizei financiare se resimt tot mai mult asupra ecomomiilor romanilor, acestia prefera sa isi sacrifice concediile sau vacantele, preferand sa stea acasa.
Pentru a readuce spiritul anilor trecuti, cand toata lumea era libera in data de 1 mai, sarbatorind Ziua Muncii, Cheque Dejeuner Romania in asociatie cu Eurolines lanseaza o campanie de promovare a turismului romanesc, numita “Cheques Vacances si Eurolines te rasplatesc cu o vacanta de 6 zile la mare”.
Asadar, campania consta in faptul ca orice persoana care comanda tichete de vacanta de la chequedejeuner.ro in perioada 12-29 aprilie 2010 are dreptul sa se inscrie in concurs. Tot ce trebuie sa faca este sa trimita confirmarea platii si bonul comenzii efectuate la sediul firmei Chequedejeuner.ro.
Premiul acestei campanii, sau mai bine zis, acestui concurs consta intr-un sejur de 6 zile la mare, la un hotel de 3 stele, unde castigatorii se vor putea bucura de cele mai bune servicii de cazare, uitand astfel de grijile vietii.
Prin intermediul acestei campanii au de castigat atat angajatii, care se vor bucura de cel mai frumos concediu, cat si angajatorii va realiza castiguri de pana la 3600 ron/an/salariat, deoarece acestea vor fi decontate de catre stat.
Prin aceasta campanie, Guvernul Romaniei doreste sa promoveze turismul romanesc astfel incat romanii sa isi petreaca concediilee si vacantele pe teritoriul tarii, descoperind astfel ca avem in continuare o tara extrem de frumoasa si pitoreasca.