Cele mai populare Gainere din 2017

Cele mai vandute protein pentru masa musculara din lunile Ianurie-Aprilie 2017!

ON Serious Mass – 5.4 kg

Serious Mass are rolul de a creste valoarea calorica a nutritiei, aducand un aport important de proteine si carbohidrati de calitate. Serious Mass sustine organismul in cresterea in masa musculara si greutate.

BSN True Mass 1200 – 4.5 kg

True Mass 1200 este un gainer creat pentru cei care au cerinte nutritionale aparte, care trebuie sa consume multe calorii si pentru cei care intampina dificultati in cresterea in masa musculara sau mentinerea masei musculare castigate deja. True Mass 1200 se distinge prin gustul sau deosebit.

Universal Gain Fast 3100 – 4.5 kg

Gain Fast 3100 este conceput pentru a alimenta corpul cu 3100 de calorii de calitate în fiecare zi. Uneori, chiar şi mega-caloriile sunt prea puţine. Ai nevoie de acceleratoare anabolice, de ierburi care ajută performanţa, de steroli vegetali naturali, de acizi graşi esenţiali, de enzime digestive şi de optimizatori pentru masa musculară.Vorbim aici despre ingrediente precum L-arginina, trigliceride cu lanţ mediu, steroli vegetali (de exemplu beta-sitosterol, stigmasterol, fucosterol, campesterol),  alfa-ketoglutaratpiridoxin (PAK), colină, inositol monofosfat şi multe altele. Unde poţi găsi toate aceste lucruri? Niciunde altundeva în lume. Sunt disponibile doar în Gain Fast 3100. Cu formula exclusivă Gain Fast 3100 „Fii mare repede”, primeşti peste 3100 de calorii din 150 g de proteine, 596 g de carbohidraţi şi doar 15 g de grăsimi. Apelaţi la Gain Fast 3100 când vreţi să faceţi masă musculară.

Genius – iMass
iMass™ este un produs revolutionar de ultima generatie cu cele mai puternice ingrediente all-in-one, care actioneaza sinergic pentru a spori recuperarea, forta, masa musculara si performantele! Este realizat din cele mai puternice ingrediente, in doze precise, pentru un impact puternic asupra masei musculare, fortei si performantei cum nu ai mai vazut pana acum.
Puterea iMass™ reprezinta o balanta ideala intre proteine din zer organica iWhey Fusion, care provine de la vacute fericite hranite cu iarba (WPC, WPH, WPI) si carbohidrati cu indice glicemic foarte scazut (<33), care ofera cele mai bune rezultate in masa musculara si nu in grasime! (nu contine zahar sau carbohidrati ieftini.)
iMass™ va hrani masa musculara cu o doza de calitate, rezultatele fiind mai rapide decat ai fi crezut! Acest efect se datoreaza amestecului suplimentar cu aminoacizi, BCAA, glutamina, citrulina, beta-alanina, arginina HCL, extract de plante si creatina care sunt gata sa intre in actiune oricand!