Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto in Romania

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto in Romania Daca ai ramas fara permis de conducere, iti doresti un concediu fara grija traficului sau pur si simplu paticipi la o conferinta sau la un eveniment important, unde eticheta conteaza, cea mai simpla solutie este inchirierea unui autoturism cu sofer. Promotor Rent a Car pune la dispozitia celor care au nevoie de o masina cu sofer mai multe servicii de acest la tip, la cele mai avantajoase preturi. Iata cateva dintre variantele pentru care puteti opta si beneficiile aduse de fiecare dintre acestea.

Servicii de transfer aeroport si transfer intre orase

Spre deosebire de inchirierile auto obisnuite, inchirierea unui autoturism cu sofer ofera mai multe beneficii pe care majoritatea clientilor le considera importante. Pe langa faptul ca nu mai exista griji legate de trafic, clientul nu mai trebuie sa se preocupe nici de situatiile in care se poate produce avarierea masinii si nu are nevoie sa achite garantii suplimentare.

De asemenea, alegerea unui serviciu de inchirieri auto cu sofer sau transfer auto il asigura pe client ca va ajunge la destinatie la timp, pe cel mai drum. In plus, cea mai mare parte a clientilor prefera serviciul de transfer auto in detrimentul celor de taximetrie datorita unor factori precum siguranta calatoriei si profesionalismul soferilor.

Inchirieri de limuzine

Pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc sa celebreze momentele deosebite asa cum se cuvine, Promotor Rent a Car ofera clientilor o gama variata de limuzine si alte autoturisme de lux. Indiferent ca participati la o conferinta, la o petrecere plina de fast sau la un alt eveniment important, puteti opta pentru autoturismul preferat, la cele mai avantajoase preturi.

Autocare si microbuze cu sofer

Pentru cei care organizeaza calatorii pentru grupuri mai numeroase, Promotor Rent a Car ofera si un serviciu de inchiriere autocare si microbuze cu sofer. Astfel, in cazul in care alegeti o astfel de varianta, aveti si beneficiul unui cost de inchiriere care se va imparti la un numar mai mare de persoane. Pe langa pretul convenabil, clientii au parte si de un confort sporit oferit de masinile noi, care se afla in cea mai buna conditie.

Indiferent ca este vorba de un eveniment special, de o calatorie de afaceri sau pur si simplu ati ramas fara permis, Promotor Rent a Car ofera o gama variata de masini si servicii asociate, pliandu-se pe cele mai exigente cerinte.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen