Cele mai bune cursuri de tunsoare din Bucuresti sunt doar la DallesGO

Daca vrei sa inveti cum sa tunzi si ai o experienta de tuns intre 0 si 3 ani, seria de cursuri de tunsoare organizata de DallesGO este alegerea perfecta pentru a invata o multime de lucruri. In cadrul cursurilor de aici se vor aborda tunsori pentru par lung, mediu si scurt, tunsori ce sunt aplicabile in orice situatie dintr-un salon.

cursuri de tunsoare

Cum se desfasoara practic aceste cursuri de tunsoare?

Cursurile de tunsoare organizate in Bucuresti sunt in special cursuri practice care urmaresc o simpla metoda si anume: in cadrul unei ore de curs, profesorul (Razvan Dobrescu) prezinta pe un model o anumita tehnica de tunsoare, apoi in cursul urmator, fiecare cursant va incerca sa reproduca tunsoare prezentata de profesor, urmand, evident, pas cu pas indrumarile acestuia.
Lucrand intotdeauna pe modele reale si nu pe papusi sau peruci, la aceste cursuri de tunsoare din Bucuresti cursantii au ocazia sa se confrunte cu o serie de situatii reale pe care le vor intalni si in cadrul unui salon: vartejuri, linii diferite ale gatului, latimea fruntii si in special, pretentiile clientului aflat pe scaunul din fata. Acest lucru inseamna ca in cadrul cursurilor de aici fiecare cursant va invata sa aplice tehnicile predate anterior de Razvan incercand in acelasi timp sa multumeasca si modelul pe care lucreaza.

Pornind de la o linie clasica, la cursurile de tunsoare de aici se va aborda si zona mai avangardista a tunsorii, acea zona specifica editorialelor de moda si concursurilor de tunsoare, dar fecare cursant isi va alege zona in care vrea sa isi contureze propriul stil si in care vrea sa isi dezvolte creativitatea.

Rezultatul fiecarui curs de tunsoare va fi de fiecare surprins intr-o serie de fotografii, in studiourile DallesGO din Bucuresti, avand astfel posibilitatea de a vedea si studia evolutia fiecarui cursant. Pe langa experienta acumulata la curs, fiecare cursant va pleca cu o diploma acreditata, precum si cu un portofoliu de tunsori pe care sa prezinte in viitoare sa cariera de hairstyling.

Programa detaliata de la cursurile de tunsoare este urmatoarea

 1. Curs 1
  Notiuni introductive:
 2. Curs 2
  Tehnici de baza, diagnostic si consiliere in functie de fizionomie, structura firului de par, forma craniului.
 3. Curs 3
  Tunsoare in linii drepte – scurt & lung – teorie & practica
 4. Curs 4
  Tunsoare in linii drepte – scurt & lung – teorie & practica
 5. Curs 5
  Tunsoare in trepte – scurt & lung – terorie & practic
 6. Curs 6
  Tunsoare in trepte – scurt & lung – terorie & practica
 7. Curs 7
  Tunsori speciale, asimetrii – teorie & practica
 8. Curs 8
  Tunsori speciale, asimetrii – teorie & practica
 9. Curs 9
  Schimbare de look – look & learn
 10. Curs 10
  Schimbare de look – look & learn
 11. Curs 11
  Tunsoarea pentru editorial/concurs
 12. Curs 12
  Evaluare proba practica – o tunsoare la alegere, aplicand una dintre tehnicile predate in timpul cursului