Cel mai cunoscut blat al Pizza Hut, disponibil de acum si la PHD

PREMIERA in Europa: romanii, primii clienti PHD care pot comanda pizza pe blat PAN

 

Oferta Inedita: Pizza Hut Delivery, divizia de livrari la domiciliu a Pizza Hut, le-a pregatit clientilor sai cea mai mare surpriza a verii: din mai pana in septembrie, celebrul blat PAN de la Pizza Hut este disponibil si la PHD Obor!

 

Experienta culinara Trecuta prin cuptor pana devine aurie, crocanta la exterior si pufoasa la interior, pizza pe blat PAN este vedeta verii la PHD Obor! Indiferent ce tip de pizza preferi sau ce marime alegi, blatul PAN garanteaza pentru o experienta culinara desavarsita.

 

Notorietate mondiala Renumit in intreaga lume pentru gustul inedit si si pentru maiestria preparii, blatul PAN poate fi comandat in locatia PHD Obor pentru orice reteta de pizza disponibila in meniu, cu dimensiunile medii si mari,  cu numai 2 lei in plus.

 

Despre PHD

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In prezent, Pizza Hut Delivery are 9 locatii deschise in Romania, dintre care 8 in Bucuresti – Pipera, Obor, Vitan, Titan, Sun Plaza, 13 septembrie, Mihalache si Cora Lujerului – si una in complexul Palas Iasi.