Cel mai apreciat si raspandit tip de masaj din cele mai de lux saloane

sedinta ta de Masaj la Patru MainiFoarte multi dintre noi, in ultima perioada, ne-am indreptat atentia catre acele saloane, centre Spa, unde diferitele terapii prin masaj sunt din cele mai unice si foarte relaxante. Daca pana acum ai incearcat numai acele masaje clasice, insa, doresti sa te bucuri de o senzatie cu totul unica, iti recomadam acel Masaj la Patru Maini foarte relaxant.

Acest tip de Masaj la Patru Maini este originar din Tibet si mai poate fi regasit si sub denumirile de “Masaj in Tandem” sau “Four Hands Massage”, in acele spa-uri de lux. Pentru un astfel de masaj, probabil dupa cum v-ati dat seama si din denumirea lui, necesita dexteritatea si experienta a doi terapeuti profesionisti. Acestia iti aplica diferite tehnici specifice executate in sincron, lucrand in oglinda sau continuan unul altuia miscarile.

Stilurile si tehnicile unui astfel de Masaj la Patru Maini pot fi diferite in functie de experienta celor doi terapeuti si nevoia de relaxare mult mai profunda a pacientului in anumite zone. In orice caz, relaxarea este cu mult mai profunda in comparatie cu masajele clasice, actionand atat la nivel fizic cat si pe plan mental.

Programeaza-ti sedinta de masaj in tandem la Thai Spa

Thai Spa face parte din acele centre de lux din inima Bucurestiului, loc unde, esti asteptat de cei mai profesionisti terapeuti, originali din tari precum Indonezia, Thailanda. Acestia sunt dedicati relaxarii tuturor persoanelor ce le vor trece pragul, iar de la intrarea in locatie parca vei intra intr-o alta lume.

In acest spa, sedinta ta de Masaj la Patru Maini este cu totul unica. In functie de consitutia ta, nivelul de toleranta si preferintele tale, acest masaj cat si alte tipuri de terapii, putem spune ca sunt personalizate pentru fiecare persoana in parte. O astfel de sedinta incepe de la numai 60 de minute, iar la cererea pacientului, daca acesta nu este relaxat profund, sedinta poate continua cu pana la 120 de minute.