Cei mai fashion blugi de barbati

Blugi de barbati fashionTrebuie sa recunoastem, ca acele perechi de jeans sunt din cele mai apreciate de fiecare dintre noi si mai mult decat atat, se regasesc intr-un numar destul de mare in garderobele noastre. Acesti blugi de barabati fashion au o istorie destul de mare, din cele mai vechi timpuri, de pe vremea cowboy-lor din cauza materialului foarte rezistent.

Blugi de barbati fashion mai sunt si recunoscuti sub numele de blue jeans, nume preluat dupa  “blue de Genova”, iar materialul din care sunt confectionati se numeste denim. Denimul este un material rezistent si este alcatuit dintr-o compozitie de bumbac si alte texturi de calitate.

Pe piata romaneasca, intalnim in mai toate magazinele astfel de blugi de barbati fashion, care mai de care diferiti. Avand in vedere ca fiecare producator incearca sa vina cu ceva nou cand vine vorba de stilul acestora, foarte multi dintre acestia isi concentreaza atentia mai mult pe modul cum sunt croiti decat pe inlocuirea materialelor.

Cele mai achizitionate tipuri de blugi barbatesti

Diferentele de materiale sunt foarte putin sesizabile daca vorbim de acei blugi de barbati fashion clasici, ci tine mai mult de modul cum sunt croiti. Desigur, in ultima perioada s-au conceput si pantaloni tip blugi ce au in compozitia lor si alte materiale ceva mai ieftine, dar care ii putem asocial mai mult cu o pereche de pantaloni normali decat cu una de jeans.

Dupa cum spunea, blugi de barbati fashion se diferentiaza in functie de tipul cum sunt croiti. De exemplu, unul din cele mai apreciate astfel de croielo la aceste articole este cel slim fit, model croit cat mai aproape de picior, scotand acel material in exces al articolului. Alte modele, in functie de croiala, mai sunt regasite si sub denumirile de regular, skinny, low-waist, etc.